Μήνυση Σαμολαδά σε δημοσιογράφους μέσω …Λάρισας!!!

Ο παραλογισμός συνεχίζεται!!!

Ενώ παραμονές Πρωτοχρονιάς η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοίνωνε ότι ο Νίκος Σαμολαδάς θα παραμείνει στα Τρίκαλα και πως δεν θα ενταχθεί στο δυναμικό της Λάρισας πριν απο λίγο στο επίσημο σάιτ της Λαρισινής ομάδας έγινε γνωστό ότι θα υποβάλλει μήνυση στον Γιώργο Παπαγεωργόπουλο και τον Χρήστο Τσούμαρη για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του στην εκπομπή του δεύτερου σήμερα το πρωί στην Λάρισα.

Είναι προφανώς αξιοπερίεργο να νοιάζεται για το προφίλ του Νίκου Σαμολαδά μία ομάδα άλλη απο αυτήν στην οποία εργάζεται (και μάλιστα της ίδιας κατηγορίας) εκτός και αν υπάρχει συμφωνία και οι ανακοινώσεις είναι για τα μάτια του κόσμου. Την υπεράσπιση του Νίκου Σαμολαδά θα αναλάβει, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, το γραφείο του Αλέξη Κούγια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μήνυση και αγωγή κατά του δημοσιογράφου των Τρικάλων Παπαγεωργόπουλου και του δημοσιογράφου της Λάρισας Τσούμαρη θα υποβάλλει ο Νίκος Σαμολαδάς για τα όσα δυσφημιστικά, μετά από προσυνεννόηση μεταξύ τους, ανέφεραν εις βάρος του σε ραδιοφωνική εκπομπή σήμερα το πρωί.

Ο Νίκος Σαμολαδάς ανέθεσε στον ιδιοκτήτη και Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του γραφείου του, τόσο για την σύνταξή και κατάθεση της μηνύσεως για το αδίκημα της συκοφαντική δυσφημίσεως δια του τύπου, όσο και για την σύνταξη και κατάθεση της αγωγής αποζημιώσεως”.