Στόχος το τρίποντο σήμερα για τον ΑΟΤ

Υποδέχεται τον Πιερικό στις 3 μ.μ.

Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Πιερικό σήμερα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL 2 και στοχεύουν στην 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα ώστε να πατήσουν πιο γερά στην κατηγορία.

Ο Πιερικός είναι μία ομάδα της ιδίας δυναμικότητας με τα Τρίκαλα αλλά διαθέτει ενέργεια και ενθουσιασμό οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί.

Ο Χόρχε Αμπέντε δεν θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον Μπαράτα  ενώ εκτός αποστολής είναι και ο Κεχαγιάς. Αναλυτικά οι επιλογές του Παραγουανού τεχνικού για το σημερινό ματς είναι: Σεντουριόν, Αγριμάκης, Γκάρας, Φουτσίνιο, Παρέδες, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Νιάρος, Μανίσογλου, Αουντίνο , Κλεμέντε, Πέλκας, Γκοβίνας, Ιωαννίδης, Χειρίτραντας, Ρεκίν, Ελευθεριάδης. Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ευθυμίου, Κουσκουνάς, Νίζιτς

Ο Πιερικός

Το κοντινό της απόστασης οδήγησε την ομάδα της Πιερίας να ταξιδέψει αυθημερόν στα Τρίκαλα για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο προπονητής του Πιερικού Νίκος Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Χαντζάρα, Παπουτζίδη και Καρβούνη.

Οι 20 παίκτες που θα έχει μαζί του είναι: Γαλάνης, Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Καγκελίδης, Εμπουσί, Γιαλαμίδης, Ζούρκος, Δεληγιάννης, Πέλκας, Κριμιτζάς, Παπουτζίδης, Ίτσιος, Μαυρίδης, Σκαμπαρδώνης, Σούνταρ, Μουρατίδης, Χαρτσιάς, Μπουόλι, Ζαφειράκης, Μηλιώτης, Καρανάτσιος, Μιτακίδης.

(*) Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Βλάχος (Ανατ. Αττικής) με βοηθούς  τους κ.κ.  Καραθανάση, Καλλή (Ανατ. Αττικής). 4οςδιαιτητής ο κ. Ψύχουλας (Βοιωτίας)