Ο Ρουμπιές της Δήμητρας στην Τρίπολη

Από την ομάδα της Δήμητρας μια ακόμα μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή προς τον Αστέρα Τρίπολης με την ανακοίνωση της ομάδας να αναφέρει τα παρακάτω
Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της ακαδημίας μας θα κάνει το δρομολόγιο Τρίκαλα – Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ευθύμης Ρουμπιές ανήκει πλέον και επίσημα στον Αστέρα και εκεί θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να πετύχει τους στόχους του και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.
Ο Ευθύμης αγωνίζεται κυρίως στην θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού και τον διακρίνει η άριστη τεχνική του κατάρτιση , οι φυσικές αντοχές του , η ταχύτητα , οι σέντρες και η πολύ υψηλή αντίληψη του ποδοσφαίρου . Μιλάμε επίσης για ένα παιδί με υποδειγματική συμπεριφορά που ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα και κρατώντας χαμηλό προφίλ δουλεύει με προσήλωση για να πετύχει τους στόχους του.
Η προσαρμογή του στην νέα του ζωή θα διευκολυνθεί πολύ από την παρουσία δύο συμπαικτών του από τα παλιά. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσάτσο και τον Θεόφιλο Κακαδιάρη που τον περίμεναν πως και πως .
Το ΔΣ της Δήμητρα Απόλλων και οι προπονητές του Γκαραγκάνης Απόστολος και Γιαγιάκος Νικόλαος του εύχονται υγεία πάνω απ’ όλα και κάθε επιτυχία στη νέα του αρχή !