Έκκληση και από γιατρούς του ΓΝΤ : Όχι σε μαθητική παρέλαση

Γιατροί που εργάζονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Τρικάλων , αλλά και ο διευθυντής της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του ΓΝΤ κάνουν έκκληση να μην γίνει μαθητική παρέλαση την 28η Οκτωβρίου και να μην προχωρήσει το άνοιγμα του Μύλου Ξωτικών. Συγκεκριμένα  ο  διευθυντής της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων Στέφανος Μυλωνάς , τάσσεται κατά της διεξαγωγής της μαθητικής παρέλασης και κατά της διοργάνωσης του Μύλου των Ξωτικών και αναφέρειΙ :

“ΟΧΙ” στην μαθητική παρελάση, η εθνική υπερηφάνεια και η τιμή στους προγόνους μας υπάρχουν πολλοί τροποι για να εκφραστούν.

“ΝΑΙ” στην στρατιωτική παρέλαση.

“ΟΧΙ”στον “μύλο των ξωτικών”.

Μεγάλο πλήγμα για την οικονομία του νομού μας , αλλά προέχει η προάσπιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Μαθητική παρέλαση και “μύλος των ξωτικών” ίσως αποδειχτούν “υγειονομικές βόμβες”!!

Οπως τόνισε ο κ.  Μυλωνάς πέρσι  στα Τρίκαλα είχαμε 250 κρούσματα , ενώ φέτος τον ίδιο μήνα μέχρι σήμερα έχουμε 1.053 κρούσματα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως τρεις γιατροί που εργάζονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Τρικάλων ( η πνευμονολόγος Σοφία Γιδά, αλλά και οι κυρίες Κουκουμπάνη καιΤσιόκα)  εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλa. σημειώνοντας χαρακτηριστικά : Θεωρούμε ότι οφείλουμε να καταθέσουμε δημόσια την ανησυχία και τον προβληματισμό μας για την πραγματοποίηση της μαθητικής παρέλασης στα Τρίκαλα. Ας πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση. Όλοι επιθυμούμε να επιστρέψουμε στις κοινωνικές και θρησκευτικές μας παραδόσεις. Τα ποσοστά εμβολιασμού και η μη τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας δεν μας το επιτρέπουν. Έτσι απλά!                                              ΥΓ: Ο λόγος μας είναι ήπιος αλλά η έκκληση μας είναι δραματική: ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!!!