To “αντίο” του Λεωνίδα Πάτρα στην Δήμητρα/Απόλλων

Ο Λεωνίδας Πάτρας αποχώρησε απο την Δήμητρα/Απόλλων και με επιστολή του ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε μαζί του. Αναλυτικά σημειώνει:

Μετά από 15 σχεδόν χρόνια παρουσίας μου στην οικογένεια της Δήμητρας-Απόλλων νιώθω την ανάγκη και την επιθυμία να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου (κυρίους Δ. Μπέντα και Β. Γαντζούλα) για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό μου. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το δώσω στους κυρίους Αποστόλη Γκαραγκάνη και Νίκο Γιαγιάκο για την άψογη συνεργασία μας αλλά και για όλα όσα μου δίδαξαν εντός και εκτός γηπέδων με την εμπειρία τους και το ήθος τους. Ένας κύκλος με πολλές χαρές, λίγες λύπες αλλά πολλές εμπειρίες κλείνει για μένα, όμως, όπως ένα παιδί μιας οικογένειας δεν θα πω αντίο αλλά… εις το επανιδείν. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς αυτών για την συνεργασία μας τόσα χρόνια.

Κλείνοντας, ευχαριστώ την διοίκηση του Ajax-Αμπελάκια, ακαδημίας που αποτελεί την νέα μου προπονητική στέγη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.