Ο Ολυμπιακός πάτησε 0-3 την Φενέρ μέσα στην Πόλη

Μεγάλη βραδιά μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη με το εμφατικό 0-3 επί της Φενέρ. Οι ερυθρόλευκοι έτσι παρέμειναν στην κορυφή του τέταρτου ομίλου με έξι πόντους στο +2 απ’ την Άιντραχτ και στο +5 απ την Φενέρμπαχτσε και στο +6 απ’ την Άντβερπ έχοντας κάνει μεγάλο πρώτο βήμα για την πρόκριση με το δύο στα δύο στα εναρκτήρια παιχνίδια.

Ο Τικίνιο άνοιξε το σκορ αλλά ο Μασούρας καθάρισε το ματς στην Κωνσταντινούπολη καθώς έκανε μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών το 3-0. Αρχικά ο 27χρονος εκτέλεσε τον Αλτάι με ένα απίθανο σουτ για το 2-0, ενώ λίγο αργότερα πήρε ξανά το «ριμπάουντ» από απόκρουση του Τούρκου τερματοφύλακα και βρήκε δίχτυα για το 3-0.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Βίτορ Περέιρα): Αλτάι, Κιμ, Σάλαϊ, Νόβακ, Οσάγι, Χακάν (75′ Μάιερ), Γκουστάβο (70′ Ζάιτς), Καντιόγλου (84′ Σανλιτούρκ), Ρόσι (70′ Μπερίσα), Πέλκας, Βαλένσια (75′ Γκιουμούσκαγια).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μασούρας (89′ Βαλμπουενά), Μπα (46′ Λαλά), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά (89′ Βρουσάι), Μπουχαλάκης, Ονιεκούρου (63′ Κούντε), Τικίνιο (86′ Αραμπί).