Μπαίνει τέλος στην αταίριαστη συμμαχία…

Ο Αϊβάζογλου πήρε το παιχνίδι πάνω του

Ήταν φανερό ότι όλο αυτό δεν θα οδηγούσε πουθενά. Δεν ήταν μόνο η διαφορά φιλοσοφίας και κοινής λογικής ανάμεσα στα δύο μέρη (Αϊβάζογλου και Λάλας), ήταν και οι επικίνδυνες κινήσεις και ενέργειες από την πλευρά του Λάλα και του πρωτοπαλίκαρου του που είχε εγκαταστήσει στα Τρίκαλα (βλέπε Αναστασιάδης) οι οποίες καθημερινά μείωναν και εξευτέλιζαν το κύρος της ομάδας.

Παρασυρμένοι απο λάθος συμβουλάτορες και με μία αλλοπρόσαλλη τακτική πριν ακόμη έρθουν στην πόλη θεωρούσαν ότι με τα λεφτά που έβαλαν θα έπρεπε όλη η πόλη να προσκυνήσει στις παράλογες και επικίνδυνες τακτικές τους.

Απο την στιγμή που ο Χρήστος Λάλας δεν είχε την δυνατότητα να εξαγοράσει όλη την ομάδα ήταν φανερό ότι ο Ηλίας Αϊβάζογλου δεν θα μπορούσε να ανεχτεί άλλο την κατάσταση με την ομάδα να είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Χθες το βράδυ στην Καρδίτσα ο Ηλίας Αϊβάζογλου ανακοίνωσε σε αρκετό κόσμο την απόφαση του: “Του δίνω πίσω τα χρήματα που έβαλε και συνεχίζω μόνος μου”.

Στην συνέχεια ανακοίνωσε ως προπονητή τον Τίμο Καβακά που η πλευρά Λάλα δεν ήθελε με τίποτα στην ομάδα στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα.

Δεδομένο είναι ότι ο Χρήστος Λάλας θα ζητήσει πίσω τα λεφτά του και θα αποχωρήσει. Μαζί του θα αποχωρήσουν και οι παρατρεχάμενοι του που έσπευσαν να πιάσουν πόστα  στην ομάδα. Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ αν μαζί με τον Λάλα χάσαμε και την προοπτική να γίνουμε Ευρωπαίοι. Παραμένουμε Βαλκάνιοι…