Γκόλιας: «Με στεναχωρεί που χάσαμε την άνοδο με τον ΑΟΤ»

Ο παίκτης πλέον του Παναγρινιακού μίλησε στον FM 100

Ένας φίλος από τα παλιά, ο Βασίλης Γκόλιας, θα βρεθεί αύριο αντιμέτωπος στην παλιά του ομάδα, τον ΑΟ Τρίκαλα, με τον Παναγρινιακό στον οποίο αγωνίζεται από πέρυσι, στα 36 του χρόνια,  βαδίζοντας προς το τέλος της καριέρας του.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιστροφή του στην πόλη του Αγρινίου αφού για οχτώ χρόνια φόρεσε την φανέλα το Παναιτωλικοί σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική: «Επέστεψα στο Αγρίνιο για μόνιμη εγκατάσταση. Άνοιξα ένα καφέ και αγωνίζομαι στον Παναγρινιακό» είπε αρχικά στην αθλητική εκπομπή του FM 100 “Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει”.

Στην συνέχεια μοιράστηκε μαζί μας το …απωθημένο του από την παρουσία του στον ΑΟ Τρίκαλα για 2,5 χρόνια: «Πέρασα καταπληκτικά στα Τρίκαλα, έκανα πολλούς φίλους αλλά στεναχωριέμαι που την πρώτη χρονιά που ήμουν εκεί (2016-17) δεν καταφέραμε να ανέβουμε στην Α’ Εθνική αν και είχαμε κάνει μία εξαιρετική πορεία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου είπε: «Τα Τρίκαλα είναι προφανώς το μεγάλο φαβορί. Διαθέτουν πιο έμπειρη και πιο ισχυρή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ότι βγει¨.