Αϊβάζογλου: «Δεν θα αφήσω την ομάδα στο έλεος…» (Βίντεο)

Συνέντευξη σε θεσσαλικό κανάλι παραχώρησε ο πρόεδρος του ΑΟΤ

Στην αθλητική εκπομπή «Σπορ στην Θεσσαλία» στο TRT και στον Χρήστο Ευθυμίου παραχώρησε ο Ηλίας Αϊβάζογλου ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν το καλοκαίρι: «Η αλήθεια είναι ότι το ποδόσφαιρο βγάζει κόπωση, μου έβγαλε κόπωση, ήταν η 4η  μου σεζόν στην ομάδα και ήταν επιθυμία μου να απεμπλακώ από τα διοικητικά εάν γινόταν φέτος. Βρέθηκε λοιπόν ένας συμπαίκτης με τον οποίο προσπαθήσαμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Η αλήθεια είναι ότι πρόθεση όλων ήταν το καλό. Το αν δεν πέτυχε ήταν καθαρά θέμα λίγο τύχης, λίγο επιλογών, λίγο απειρίας, ένας συνδυασμός όλων. Από εκεί και πέρα αφού το μοντέλο αυτό δεν πέτυχε η προσπάθεια θα γίνει από μένα, θα αναλάβω ξανά τα ηνία της ομάδας και θα προσπαθήσω να επανορθώσω ότι κακώς έγινε μέσα στο καλοκαίρι»

Σημείωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνε την ομάδα στο έλεος: «Η ομάδα είναι κατ΄ αρχήν περιουσία μου, περιουσία της πόλης και του Νομού και δεν θα είχε κανένα νόημα να αφήσουμε την ομάδα στην τύχη της. Λάθη μπορεί να κάνουμε αλλά σίγουρα δεν θα αφήσω επ’ ουδενί την ομάδα στο έλεος. Ξεκινάμε πάλι μια προετοιμασία έστω και αργά και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα φέτος».

Για την μη επιτυχία της συνεργασίας είπε: «Δεν είναι πάντα όλες οι συνεργασίες κακές, δεν είναι πάντα όλοι οι συνεταιρισμοί καλοί αλλά η μεγαλύτερη πιθανότητα για να πάει κάτι καλά είναι να υπάρχει ένας καπετάνιος».

Τις αποφάσεις τις πήρε μετά τα όσα είδε στην Καρδίτσα: «Ψυχολογία είναι όλα. Όσα έγιναν στην Καρδίτσα ήταν ένα μεγάλο ταρακούνημα και τράνταγμα για μένα».

Όσον αφορά την συνεργασία με τους μάνατζερ από την Παραγουάη είπε: «Οι τέσσερεις παίκτες που ήρθαν την τελευταία στιγμή είναι  εξαιρετικοί και με βαρύ βιογραφικό. Αν δεν υπηρχε το σοκ της Καρδίτσας ίσως να μην προχωρούσαμε αλλά τους φέραμε επειδή μπορούν και ταιριάζουν μεταξύ τους. Προσέδωσαν αρκετά μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι και ευελπιστούμε ότι με τις προπονήσεις και την προετοιμασία που θα κάνουν θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο».

Για τον στόχο του φετινού ΑΟΤ είπε: «Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Μία αξιοπρεπή πορεία στην SL2. Δεν αλλάζουμε, δεν  παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, πάμε βήμα βήμα. Το να υποσχόμαστε ανόδους όταν οι πιθανότητες είναι 1 προς 32 είναι κάτι μη ρεαλιστικό και εφικτό».

Για τον Τίμο Καβακά είπε: «Έχει τις τεχνικές γνώσεις να στήσει μία ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Κάναμε μεταγραφές της τελευταίας στιγμής και ελπίζω να βγάλουμε μία καλή εικόνα.

Τέλος για το αν θα έρχεται πιο συχνά φέτος στο γήπεδο είπε: «Δεν είμαι εγώ το θέαμα, οι παίκτες είναι και αυτούς θα πρέπει να έρχονται να βλέπουν στο γήπεδο οι φίλαθλοι».