Συνεχίζονται οι γελοιότητες – Γράφουν για Βραζιλιάνικα “πολυβόλα”

Χρειάζεται επειγόντως παρέμβαση Αϊβάζογλου για ν' αποφευχθούν τα χειρότερα

Όλα τα είχαμε, όλα τα είδαμε  τις τελευταίες ημέρες , οι εκτιμήσεις ενός ανθρώπου που  καλά-καλά δεν ξέρει την πόλη  μας έλειπαν… Ήρθαν όμως και αυτές να δέσουν στο σκηνικό ρεζιλέματος της ομάδας , καθώς ο φερόμενος ως  υπεύθυνος  δημ. σχέσεων -μάρκετινγκ , Άρης Κοτσόβολος βάλθηκε να ξεπεράσει τους Λάλα -Αναστασιάδη  αναρτώντας στο προσωπικό του προφίλ στο fb την έλευση Βραζιλιάνων “παικταράδων¨,  όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο λόγος  για τους Silva Daniel και Emerson Silva (  από το βράδυ του Σαββάτου είναι Καρπενήσι) τους οποίους ο κ. Κοτσόβολος  τους  “βάφτισε”  παικταράδες  που προέρχονται από τοπ ομάδες της χώρας!!!

Ήρθαν μόλις από το Σάο Πάολο οι δύο Βραζιλιάνοι παικταράδες από Κορινθίανς και Παλμέιρας για λογαριασμό της ΠΑΕ Τρίκαλα. Μιλάνε πορτογαλικά και είναι πολυβόλα”, έγραψε χαρακτηριστικά και μεγάλο ενθουσιασμό,  αλλά η πραγματικότητα τον διαψεύδει,  καθώς οι παίκτες αυτοί πέρασαν από  ομάδες περιφερειακού  πρωταθλήματος του Σάο Πάολο κι είχαν συμμετοχές στην διοργάνωση  Κ20 της χώρας.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν τα… ευτράπελα δίνουν και παίρνουν,  παίκτες  φίλαθλοι, βετεράνοι  και Μμε- άπαντες έχουν μείνει  άφωνοι από το “μπάσιμο”   των νέων συνοδοιπόρων του Αϊβάζογλου και   εάν δεν υπάρξουν δραστικές αποφάσεις από τον μεγαλομέτοχο, προφανώς τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν και χειρότερα , αφού ήδη διαπιστώθηκαν διαφορές ανάμεσα σε Σαμολαδά με τους νέους “φωστήρες” της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ακόμα να τοποθετηθεί για το φιάσκο Μαγκρόν που εξέθεσε την ομάδα στο πανελλήνιο , ενώ στην αναζήτηση προπονητή παίζουν 3-4  ονόματα μεταξύ των οποίων και του Βούζα που δεν συνέχισε τη συνεργασία με τον  Ολ. Βόλου.