Στο Καρπενήσι Μπαράτα, Πιαστόπουλος, Ευθυμίου

Αναμένονται σήμερα το απόγευμα

Τρεις παίκτες ενσωματώνονται σήμερα στην αποστολή του ΑΟΤ. Ο Πορτογάλος Μπαράτα που τα βρήκε με ους «κυανέρυθρους» ο Πιαστόπουλος που ανανέωσε την συνεργασία του και ο Ευθυμίου που δεν βρέθηκε εξ αρχής στο βουνό μιας και ήταν σε καραντίνα.

 

Ο Πορτογάλος Μπαράτα Βίκτορ Ούγκο Ενκαρνασάο Φρέιτας όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο του νέου ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά την σεζόν 2019-20 για λογαριασμό του Εργοτέλη προερχόμενος από την Μαρίτιμο.

Ο Vítor Barata όπως εν’ συντομία τον φωνάζουν γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου του 1996 (23ων ετών), στην Funchal της Πορτογαλίας έχει ύψος 1,79, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Σε μικρή ηλικία δοκιμάστηκε τόσο απ’ την Sporting Lisbon FC όσο και απ’ την SL BENFICA. Στην πρώτη παρέμεινε δύο χρόνια παίζοντας στις ερασιτεχνικές ομάδες.

Το 2014 έκανε το ντεμπούτο του σε επαγγελματική κατηγορία, υπογράφοντας συμβόλαιο με την CS Maritimo όπου αγωνίζονταν  μέχρι την στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα.

Με τον Εργοτέλη έπαιξε σε 19 παιχνίδια της Β’ Εθνικής την περίοδο 2019-20 σημειώνοντας δύο γκολ ενώ έπαιξε και σε δύο ματς κυπέλλου πετυχαίνοντας ένα γκολ εναντίον των Τρικάλων στο 3-2 του Δημοτικού σταδίου.

Την περσινή χρονιά παρέμεινε στην Κρήτη αλλά για λογαριασμό του ΟΦ Ιεράπετρας με τον οποίο αγωνίστηκε σε 19 ματς Β’ Εθνικής σημειώνοντας δύο γκολ.