Μήνυμα ενότητας από την Καλαμπάκα

Και την νέα διοίκηση των Μετεώρων

Στο ξενοδοχείο «Κώστας Φαμίσης» στην Καλαμπακα έγινε σήμερα το απόγευμα η παρουσίαση της ομάδας των Μετεώρων για την νέα σεζόν από την διοίκηση πρωτοδικείου.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Άγγελος Αλεξίου ο οποίος σημείωσε: «Να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας. Ήμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα. Το πρόγραμμα  μας ήταν να πάρουμε από την αρχή την ομάδα αλλά αυτό δεν συνέβη γιατί προέκυψαν κάποια πράγματα. Κάναμε πίσω, δεν υπήρχε ενδιαφέρον, αυτοί που είπαν μεγάλες κουβέντες δεν ενδιαφέρθηκαν και μέσω Πρωτοδικείου πήραμε τελικά την ομάδα. Αναλαμβάνουμε εμείς η νέα γενιά να βοηθήσουμε την ομάδα και την Ακαδημία. Σκοπός μας να λειουργήσουμε τις ακαδημίες όπως πρέπει και μετά θα ασχοληθούμε και με την πρώτη ομάδα. Δυστυχώς πέσαμε, αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα ίσως και να καταφέρναμε τελικά να σωθούμε.

Κάποιοι δυστυχώς δημιούργησαν μόνο προβλήματα και μας χτυπούσαν συνέχεια. Αυτοί που αγαπούν την ομάδα σήμερα είναι εδώ και αυτοί δεν είναι. Δεν κρύβεσαι πίσω από μικρόφωνα και άλλα και λασπολογείς.

Η ομάδα είναι της πόλης και των Μετεώρων. Πήραμε καθαρά την ομάδα από το Πρωτοδικείο χωρίς κανένα όφελος και κανένα κέρδος.

Θα τρέξουμε την ομάδα με στους Χρήστος Αυγέρο, Γιώργο Γραβάνη και Αποστόλη Κυργιάζος. Οι ειδικοί θα ασχοληθούν με την ομάδα και όχι η υπόλοιπη διοίκηση. Εχουν την πλήρη εξουσία, αυτοί είναι τα αφεντικά και εγώ θα αναλάβω το οικονομικό μέρος. Θα παλέψω σαν στρατιώτης. Είμαι από έξι χρονών στο γήπεδο κοντά στην ομάδα και μάζευα την μπάλα πίσω από το τέρμα.

Στην Ακαδημία υπεύθυνος θα είναι ο Γιώργος Αλμπάνης».

 

Αυγέρος: «Στο τέλος εκεί που πρέπει»

Την αισιοδοξία του ότι στο τέλος της σεζόν τα Μετέωρα θα είναι στην θέση που όλοι επιθυμούν εξέφρασε ο νέος προπονητής Χρήστος Αυγέρος που παρουσίασε και τους συνεργάτες του: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είμαι πολλά χρόνια εδώ, θα αναλάβω όλη την ευθύνη και έχω επιλέξει τους συνεργάτες μου. Στόχος να παρουσιάσουμε κάτι ελκυστικό και να έρχεται ο κόσμος στο πρωτάθλημα. Στόχος είναι και το πρωτάθλημα και το κύπελλο και στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε εκεί που πρέπει. Οι συνεργάτες μου θα είναι οι Γιώργος Γραβάνης, Τόλης Κυργιάζος, Βαγγέλης Κωστής, Σοφοκλής Βουλόγκας, Κώστας Μπαλατσός, Μπάμπης Λάιος, Διαμαντούλα Καλούδα»

 

Γραβάνης: «Καλαμπακιώτικο αίμα στην ομάδα»

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Γραβάνης σημείωσε: «Η δουλειά μας είναι σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ να τρέξουμε το λειτουργικό και οργανωτικό κομμάτι της ομάδας και να έχουμε μία καλή αγωνιστική πορεία. Στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό έχοντας στην ομάδα καλαμπακιώτικο αίμα. Πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή να δούμε και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Τις επόμενες μέρες θα χτίσουμε το ρόστερ. Καλή επιτυχία και στις άλλες ομάδες της περιοχής, την Κρύα Βρύση και το Καστράκι»

Φαμίσης: “Θα συνεχίσω να στηρίζω…”

Ο Κώστα Φαμίσης απο την πλευρά του σημείωσε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την παρουσία των ΜΜΕ σήμερα εδώ, θα στηρίξω την διοίκηση όπως το κάνω επι σειρά ετών. Έδωσα κάποιες συμβουλες μου στον ανιψιό μου τον Άγγελο Αλεξίου και στην συνέχεια έκανα τις ενέργειες για να πάει η ομάδα στο Πρωτοδικείο που ήταν η μόνη λύση. Καταθέσαμε την υποψηφιότητα των 15 ατόμων που ενδιαφερόταν και πάρθηκε η απόφαση για τον διορισμό”.

Στήριξη και από την οικογένεια Βαβίτσα

Η παρουσία και μόνο της οικογένειας Βαβίτσα σηματοδότησε την στήριξη στην νέα προσπάθεια. Ο Γιώργος Βαβίτσας τονισε: “Είναι θετικό ότι μια νέα ομάδα νέων ανθρώπων δεν άφησε την ομάδα στην τύχη της. Θα είμαστε στο πλευρό τους” είπε χαρακτηριστικά.