Κάτοικος Μυκόνου ο Τσιαφίτσας

Είχε ξεχωρίσει πέρυσι με την Φήκη

Ο 22χρονος Τρικαλινός ικανότατος αριστεροπόδαρος μέσος Βάιος Τσιαφίτσας ο οποίος είχε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον ΠΟ Φήκης στη Γ Εθνική και αποτέλεσε έναν από τους παίκτες οι οποίοι ξεχώρισαν ιδιαίτερα στην πορεία της ομάδας, θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την ΑΕ Μυκόνου. 

Ο Βάιος Τσιαφίτσας έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Κ17 του Ολυμπιακού στην Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα και στην Γ Εθνική με τις ομάδες Ανατολή Ιωαννίνων, Θύελλα Σερβιανών Ιωαννίνων, ΟΦΑΜ Κέρκυρας, Θύελλα Κατσικά, ΠΟ Φήκης.

Επίσης ανάμεσα στους παίκτες που έχει αποκτήσει η Μύκονος είναι ο Σάββας Κυριακίδης ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Τρίκαλα, ο Βασίλης Μάρκου που έχει παίξει στον ΑΣ Μετέωρα, ο Σέρβος επιθετικός Μπάγιτς, ο έμπειρος τερματοφύλακας Ηλίας Διαμαντής και αρκετοί άλλοι .

Τεχνικός σύμβουλος της ομάδας είναι ο Σάκης Τσιώλης και προπονητής ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει σε λίγες ημέρες στο Καρπενήσι (από τις ελάχιστες ομάδες Γ Εθνικής που θα κάνουν προετοιμασία σε αθλητικό κέντρο)