Θέλει δουλειά και ενίσχυση…

Αποκαρδιωτική η εμφάνιση του ΑΟΤ κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ και ήττα με 0-2

Απογοήτευση και προβληματισμό προκάλεσε η σημερινή εμφάνιση των Τρικάλων στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β΄ τον οποίο και θα βρουν απέναντι τους στην φετινή SL 2.

Τα Τρίκαλα έχασαν με 0-2 αλλά αυτό που μας έβαλε σε ανησυχία για την συνέχεια είναι η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και που σε κανένα σχεσόν σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να κοντράρει στα ίσα τους μικρούς τους ΠΑΟΚ που έχουν εξαιρετικό ταλέντο ενώ μερικοί εξ αυτών θα παίξουν και στην πρώτη ομάδα.

Τα Τρίκαλα, αν και διαθέτουν κάποιες καλές μονάδες, δεν είχαν συνοχή, δεν έβγαλαν φάσεις και έδειξαν σε σημεία κλειδιά ότι θέλουν ενίσχυση.

Ο Ιταλοελβετός Oντίνο που ξεκίνησε από την αρχή έδειξε ότι τα βασικά τα κατέχει αλλά είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση, υπήρξαν παιδιά που απογοήτευσαν (δείτε τις αλλαγές και θα καταλάβετε) ενώ πέρα από τους παίκτες που ξέρουμε τι να περιμένουμε (Ριζογιάννης, Πέλκας, Σανδραβέλης , Στεφανίδης και σία) καλά στοιχεία έδειξε ο Χειρίτραντας αλλά και ο Ιωαννίδης.

Στους τερματοφύλακες ο Περλιέσι που έπαιξε στην επανάληψη ενέπνευσε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη απ’ ότι ο Γκάρας,.

Πως έπαιξε ο ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν με τερματοφύλακα τον Γκάρα, δεξί μπακ τον Χειρίτραντα και αριστερό μπακ τον Φουτσίνι. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Ριζογιάννης, Κεχαγιάς με τον Σανδραβέλη να παίζει ως αμυντικό χαφ μπροστά τους.

Στο κέντρο τοποθετήθηκαν οι Πέλκας, Αουντίνο, δεξιά ο Στεφανίδης, αριστερά ο Ευθυμίου και στην κορυφή ο Κοσκουνάς.

Στο ημίωρο αντικαταστάθηκε ο Φουτσίνι που ήταν τραγικό και ο Μπίλλης έβαλε στο παιχνίδι τον Μασμανίδη που έπαιξε δεξί μπακ και τράβηξε στα αριστερά τον Χειρίτραντα.

Στην επανάληψη ο Μπίλλης έκανε αλλαγή στην αλλαγή τον Μασμανίδη που έκανε το  πέναλτι, πέρασε στο κέντρο της άμυνας τον Ντιαλόσι και έφερε δεξιά τον Σανδραβέλη ο οποίος όμως έπαιξε για λόγο καθώς τραυματίστηκε και στην θέση του στο δεξί άκρο πέρασε ο Μυλόπουλος.  Φρέσκαρε την επίθεση με Νίζιτς αντί του Κουσκουνά ενώ πέρασε στο ματς και τον Ιωαννίδη στο κέντρο αντί του Στεφανίδη.

Το παιχνίδι

Τα Τρίκαλα μπήκαν πιο ορεξάτα στο παιχνίδι και απείλησαν στο 4’ με σουτ του Κουσκουνά και στο 13’ με φάουλ του Oντίνο.

Στο 23’ ο Βόσνιος  Μπράντονιτς όμως άνοιξε το σκορ καθώς  βγήκε ωραία απέναντι από τον Γκάρα και τον πλάσαρε υποδειγματικά σημειώνοντας το 0-1.

Στο 30’ ο ΠΑΟΚ Β΄ σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Παναγιώτου το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μασμανίδης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σαλαμούρα με τον διαιτητή να δείχνει ορθά την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκορτεζιάνι που έστειλε στην αντίθετη γωνία τον Γκάρα πετυχαίνοντας το 0-2.

Στο 50’ ο Γκορτεζιάνι βγήκε μόνος απέναντι στον Περλιέσι αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Τα Τρίκαλα ανέβασαν κάπως την απόδοση τους στην επανάληψη και στο 75’ απευθείας φάουλ του Ριζογιάννη δεν δυσκόλεψε τον Μόροβιτς.

Στο 77΄ ο Πανίδης πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Περλιέσι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στέλιος Λεωνίδας με βοηθούς τους κ.κ. Σταφυλά, Μανασή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Λεωνίδας Μπίλλης): Γκάρας (46’ Περλιέσι), Κεχαγιάς (88’ Παπαδογεώργος), Ριζογιάννης, Φουτσίνι (31΄Μασμανίδης, 46΄Ντιαλόσι), Σανδραβέλης (53’ Μυλόπουλος), Oντίνο (70’ Κλεμέντε), Πέλκας (79’ Ζησόπουλος), Ευθυμίου (70’ Νάστο), Κουσκουνάς (46’ Νίζιτς), Στεφανίδης (46΄ Ιωαννίδης), , Χειρίτραντας

ΠΑΟΚ Β΄ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης (67’ Μόροβιτς), Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Τάχατος, Γιαξής, Τσαούσης, Τζήμας (46΄Γαϊτανίδης), Μελετίδης, Γκορτεζιάνι, Σαλαμούρας, Μπράντονιτς (53΄Πανίδης)

Έπαιξαν από το 60’ και μετά και οι Καλουτσικίδης, Μπελαμί, Αμπετιζάν, Κόλλινς Κουαντράντο, Τσοπούρογλου, Γρόσδης.