“Πεντάρα” με την Νεάπολη και πρώτο φύλλο του “Φλας στα Σπορ” (Βίντεο)

Τον Φεβρουάριο του 1991!

Η σελίδα AO Tρίκαλα History ανέβασε στο You Tube βίντεο απο τον αγώνα της σεζόν 1990-91 όταν ο ΑΟΤ με τον Παναγιώτη Κερμανίδη στον πάγκο (αυτός έστειλε το βίντεο) συνέτριψαν με 5-0 την Αναγέννηση Νεάπολης.

Στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Τρικαλινή αθλητική εφημερίδα “ΦΛΑΣ στα ΣΠΟΡ” που θα κυκλοφορούσε το παρθενικό της φύλλο την επόμενη μέρα.

Είναι η μοναδική μέχρι στιγμής Τρικαλινή αθλητική εφημερίδα που κυκλοφόρησε (24/02/1991) και μάλιστα το πρώτο φύλλο μας το έστειλε ο Παναγιώτης Κερμανίδης πριν απο έναν χρόνο μιας και το είχε κρατημένο.

Την επιμέλεια και ιδιοκτησία της έκδοσης είχαν οι Γιώργος Παπαγεωργόπουλος και Χρήστος Αθ. Πίσσας (ο δάσκαλος σήμερα). Βασικά δεν είχαν μόνο την δημοσιογραφική επιμέλεια αλλά έκαναν τα πάντα, απο διεκπεραίωση, φωτοστοιχειοθεσία, μέχρι και διανομή!

Αρκετοί μετέπειτα δημοσιογράφοι της πόλης έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο ΦΛΑΣ ενώ τις συνεντεύξεις έκανε ο Αποστόλης Νταλούκας που στην συνέχεια εργάστηκε στον ΑΝΤ1 για πολλά χρόνια και σήμερα είναι στο Novasports.

Η εφημερίδα κυκλοφόρησε για τέσσερα περίπου χρόνια μέχρι που ανέστειλε την έκδοση της.