Τζόνι: «Έχουν οδηγήσει τον ΑΟΤ σε απαξίωση…»

Καυστικός ο παλιός άσσος για την κατάσταση στους «κυανέρυθρους»

Στην αθλητική εκπομπή «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» του FM 100 Ράδιο Ζυγός μίλησε ο παλιός διεθνής άσσος των Τρικάλων, της ΑΕΚ και του Αιγάλεω Βαγγέλης Παραπραστανίτης. Ο «Τζόνι» αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στα όσα συμβαίνουν στα Τρίκαλα: «Τα προβλήματα στα Τρίκαλα είναι τεράστια και είναι ως επι το πλείστον οργανωτικά και σε θέματα γηπέδου. Εδώ και 40 χρόνια εκεί που έκανα εγώ προπόνηση εκεί κάνουν και τώρα οι παίκτες. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς τα Τρίκαλα παραμένουν πίσω. Έχουν αλλάξει ιδιοκτησίες αρκετές αλλά εκεί που πρέπει να επενδύσουν οι εκάστοτε πρόεδροι δεν το κάνουν και αντί να ξεκινήσουν από κάτω προς τα πάνω κάνουν το αντίθετο. Δεν προχωράνε στην δημιουργία σύγχρονου αθλητικού κέντρου όπως έχουν κάνει πολλές ομάδες και υπάρχει και μεγάλη απαξίωση για τους γηγενείς ποδοσφαιριστές που δεν τους θέλουν και προτιμούν τους ξένους».

Ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης αναφέρθηκε και στα παραδείγματα άλλων ομάδων: «Τα Τρίκαλα με την ιστορία που έχουν σίγουρα αξίζουν καλύτερης τύχης και να αναζητούν κάθε τόσο καινούργιο ιδιοκτήτη σε αντίθεση με άλλες ομάδες όπως η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός τις οποίες παλιά όταν παίζαμε δεν τις βλέπαμε και οι οποίες βρήκαν σοβαρούς επενδυτές και μας έχουν ξεπεράσει».

Τέλος αναφέρθηκε στην απαξίωση στην οποία έχει οδηγηθεί ο ΑΟ Τρίκαλα: «Οι τελευταίες διοικήσεις δεν έχουν μεριμνήσει για την λειτουργία των τμημάτων υποδομής ενώ η συνεργασία με τον Ερασιτέχνη είναι μηδαμινή. Όλα αυτά σε συνάρτηση με τα προηγούμενα που είπα έχουν οδηγήσει σε απαξίωση. Και τις πόρτες να ανοίξουν δεν θα πάνε στο γήπεδο πάνω από 30 άτομα και αυτό είναι κατάντια».