Νίκη για τις Κορασίδες του Ασκληπιού

Με νίκη στην έναρξη του πρωταθλήματος, συνοδεύτηκε η επάνοδος στους αγώνες για τις κορασίδες του Ασκληπιού.

Μετά από 8 και πλέον μήνες, λόγω της πανδημίας, ξεκίνησε η αγωνιστική δραστηριότητα στα πρωταθλήματα που προσφέρουν μοριοδότηση για τα ΑΕΙ.

Στο Κλειστό της Μπάρας μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, όπου το κύριο μέλημα ήταν η προσεκτική επάνοδος μετά από μια τόσο μεγάλη αγωνιστική απραξία, ο Ασκληπιός πήρε το ροζ φύλλο, επικρατώντας του Φιλαθλητικού Τρικάλων με 3-0 σετ.

Το 1ο σετ  ήταν ένας μονόλογος του Ασκληπιού με την διαφορά να ανοίγει απ την αρχή του σετ φτάνοντας εύκολα στην κατάκτηση με 11-25.

Στο 2ο σετ η εικόνα άλλαξε. Σε όλη την διάρκεια του σετ έγινε μεγάλη μάχη και απ΄τις δύο ομάδες και τελικά αυτό κατέληξε στον Ασκληπιό με 22-25.

Το 3ο σετ ξεκίνησε με τον Ασκληπιό να προηγείται ανοίγοντας την διαφορά φτάνοντας στο 11-23. Και ενώ όλα έδειχνα ότι το σετ θα τελείωνε εύκολα για τον Ασκληπιό, ο Φιλαθλητικός με συνεχόμενους πόντους και ένα επιμέρους 10-0 έφερε το σετ στο 21-23. Δεν είχε όμως συνέχεια και έτσι ό Ασκληπιός έκανε το 21-25 και το 3-0

Τα σετ 1ο 11-25, 2ο 22-25, 3ο 21-25

ΑΣ Ασκληπιός (Τσαϊρέλης Γ.) Μπρουσιάκη Θ. Σούλκο Δ. Ταρατόρα Γ. Κεραμιώτη Αθ. Τζήκα Μ. Κόκκαλη Στ. Παπαγιάννη Θ. Κόκκαλη Αλ.

 

Οι αγώνες συνεχίζονται το επόμενο Σάββατο με τον Ασκληπιό να υποδέχεται στις 15:00 στο Κλειστό της Κατσιμίδου, τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό