Αναμενόμενη υποταγή της Φήκης

Εχασε με 3-1 απο την Ελασσόνα

Στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος η Φήκη πήγε χωρίς να ενδιαφέρεται και πολύ…Από την άλλη ο ΠΟ  Ελασσόνας ήθελε νίκη και την πήρε χαλαρά,επικρατώντας με 3-1 και εξασφαλίζοντας έτσι με αυτό το τρίποντο  την παραμονή του στη Γ Εθνική. Το συγκρότημα της Ελασσόνας μάλιστα πέτυχε την πολυπόθητη προσπέραση αφήνοντας πίσω  τον ΑΟ Σελλάνων, που  έμεινε χωρίς βαθμούς στην 15η και τελευταία αγωνιστική .

To ματς δεν σηκώνει πολλές αναλύσεις… Tο 1-0 πέτυχε  με πέναλτι ο Ματούλας στο 23′,  στη συνέχεια  ο Καραγκούνης στο 37’ πέτυχε το 2-0 και στο 41’ ο Σουγλής ανέβασε τον δείκτη στο 3-0, καθαρίζοντας τη νίκη των γηπεδούχων από το πρωτο ημίχρονο.

Ολα τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικά και λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, στο 88’ συγκεκριμένα , ο  Νικλητσιώτης  με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε  το  3-1. Το τέλος του πρωταθλήματος βρίσκει την Φήκη στην έβδομη θέση της κατάταξης με 20 βαθμούς και 22-17 τέρματα, σε μία πετυχημένη παρουσία, αφού ανανέωσε τη συμμετοχή της στη Γ Εθνική.Από τον όμιλο στον οποίο συμμετείχαν οι δύο Τρικαλινές ομάδες υποβιβάζονται οι… ΑΟ Σελλάνων, Δίας Δίου, Ερμής Αμυνταίου, Οικ. Τσαριτσάνης ,Μετέωρα και Μακεδονικός Φούφα.

ΠΟ Φήκης ( Ρούσας): Ράπτης, Μπέτσας (74’ Σκαρλέας), Τζέλης, Μωραίτης, Δρόσος, Καλαμάρας, Γκαντιάς (63’ Νικλητσιώτης), Μακρής (72’ Μπακάλης), Ζέρβας (63’ Τεντολούρης), Τσιαφίτας, Ιωάννου.

 

 

Τα αποτελέσματα

ΠΟ Ελασσόνας – ΠΟ Φήκης 3-1

Δίας Δίου – Εθνικός Ν.Κεραμιδίου 0-1 (90+2′ Ξύδας)

Αναγ.Καρδίτσας – Ηρακλής Λάρισας 1-0 (3′ Μπακρατσάς)

Κοζάνη – ΑΟ Σελλάνων 1-0 (52′ Τσώτσος)

Αετός Μακρυχωρίου – ΑΕ Καρίτσας 1-2 (60′ / 35′ Μιρτολάρι, 67′ Ηλιόπουλος)

ΑΣ Μετέωρα – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-1

Μακεδονικός Φούφα – Ερμής Αμυνταίου 3-2 (6′-18′ πεν Σπανδωνίδης, 61′ Τσολάκης / 78′ πεν-87′ Γιορετζίδης)

Ρεπό : Ατρόμητος Παλαμά