Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Τρικαλινός Μάμαλης ως συνεργάτης του Πιτίνο

Στην Εθνική ομάδα μπάσκετ

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε τα ονόματα που θα αποτελέσουν τους άμεσους συνεργάτες του Ρικ Πιτίνο ενώ στις προπονήσεις ενσωματώθηκε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Αναμεσα τους είναι φυσικά και ο Τρικαλινός προπονητής μπάσκετ Κώστας Μάμαλης που κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική ανδρών, με τον κόουτς Πιτίνο να βλέπει και τον Κώστα Αντετοκούνμπο να ενσωματώνεται σε αυτές. Η προετοιμασία συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ εν όψει του τουρνουά “Ακρόπολις Eurobank” αλλά και της μεγάλης πρόκλησης της Εθνικής στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά.

Γνωστά έγιναν και τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τον Ρικ Πιτίνο στο προπονητικό επιτελείο με τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Ηλία Παπαθεοδώρου και Θανάση Σκουρτόπουλο να είναι ανάμεσα σε αυτά. Αναλυτικά το προπονητικό τιμ της Εθνικής θα απαρτίζεται από τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Ηλία Παπαθεοδώρου, Θανάση Σκουρτόπουλο, Νίκο Παππά, Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Μάμαλη.

Γυμναστές της ομάδας είναι ο Κώστας Χατζηχρήστος ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα αλλά και ο Νίκος Παπαβασιλείου. Γιατρός της ομάδας είναι ο Χάρης Βουλγαρόπουλος και φυσικοθεραπευτές οι Βαγγέλης Σβίγγος και Θανάσης Ζαμπάρας.

Μάνατζερ της ομάδας είναι ο Κώστας Κώτσης, φροντιστής ο Ανδρέας Φραντζέσκος και εκπρόσωπος Τύπου ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.