Τα βρήκε και με Μάκη Αγγελόπουλο ο Αϊβάζογλου

Ο πρώην παίκτης του ΑΟΤ δεν θα προχωρήσει δικαστικά

Ο Ηλίας Αϊβάζογλου με γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις έκλεισε το ένα μέτωπο μετά το άλλο ερχόμενος σε συμβιβασμό με όλους τους παίκτες που είχαν μείνει απλήρωτοι απο την διοίκηση Παππά την σεζόν 2005-2006 και σύμφωνα με τον νέο νόμο της ΦΙΦΑ πρέπει να πληρωθούν το 50% των οφειλών τους απο τις νυν διοικήσεις.

Τιούτιος, Ταξιάρχης, Στάμος και μερικοί ακόμη ήρθαν σε συμφωνία ενώ σήμερα συμφώνησε και ο Μάκης Αγγελόπουλος ο οποίος να σημειωθεί ότι σήμερα συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Νίκο Σαμολαδά και σε καμία περίπτωση δεν είχε αρνηθεί να συμβιβαστεί.

Κακώς μάλιστα “στοχοποιήθηκε”  ο παίκτης ο οποίος απλά έκανε ότι έκανε και οι υπόλοιποι και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και για τον λόγο αυτό έσπευσε να τα βρει στην πρώτη και μοναδική συνάντηση που έκανε.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έμεινε εντυπωσιασμένος απο την συμπεριφορά του Ηλία Αϊβάζογλου ο οποίος προκειμένου να αποφύγει περιπέτειες στις αίθουσες των δικαστηρίων έσπευσε να τα βρει με τον παίκτη ο οποίος συμφώνησε στο ποσό που του προσεφέρθη και πλέον δεν έχει καμία απαίτηση απο την ΠΑΕ η οποία φυσικά δεν θα έχει και καμία επίπτωση μελλοντικά.