Θετικό αποτέλεσμα ψάχνει σήμερα στην Πάτρα ο ΑΟΤ

Με αντίπαλο την παντελώς βαθμολογικά αδιάφορη Παναχαϊκή

Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς και στην 3η αγωνιστική των playout τα Τρίκαλα σήμερα στις 14.45 (live από το sportrikala.gr) θα αντιμετωπίσουν στην Πάτρα την Παναχαϊκή.

Οι Πατρινοί έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους αλλά δεν εμφανίζονται αδιάφοροι στα παιχνίδια καθώς την περασμένη εβδομάδα έκαναν την ζημιά στον Καραϊσκάκη.

Αγωνιστικά εκτός έμειναν για το αυριανό παιχνίδι με την Παναχαϊκή οι Αλμπάνης, Ελευθεριάδης και οι τραυματίες Γιακουμής και Γκάρας.

Ο Βασίλης Καλογιάννης έχει μαζί του στην Πάτρα τους: Περλιέσι, Ντιαλόσι, Φουτσίνι, Κλεμέντε, Νάστο, Ευθυμίου, Ζησόπουλος, Ζώγκος, Κεχαγιάς, Νιάρος, Πανίδης, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Σουλιώτης, Σταματής, Στεφανίδης, Τάχατος.

 

Η Παναχαϊκή

Ο Χρήστος Καραπίτσος δεν υπολογίζει τον τραυματία Πατάπη, τον Σταμόπουλο που ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση τις τελευταίες ημέρες και ίσως και τον Αποστολόπουλο που έχει μπει σε ρυθμούς προπόνησης αλλά απείχε μεγάλο διάστημα.  Ο Χρήστος Καραπίτσος τόνισε «Θα παίξουμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Είμαστε η Παναχαϊκή, δεν έπρεπε να παίζουμε στα play out, και στα τρία παιχνίδια που απομένουν δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Οφείλουμε να το πράξουμε για την ομάδα, για την ιστορία της, για την φανέλα της, για τον κόσμο και θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα».

(*) Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης από τον Σύνδεσμο Αθηνών