Βίντεο με Μπάνε και Ζόραν να κάνουν …παπάδες το 1996

Σε αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό

Για την 4η αγωνιστική της σεζόν 1996-97 τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν τον Λεβαδειακό μπρος σε χιλιάδες φιλάθλους στο Δημοτικό στάδιο για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το βίντεο που ακολουθεί το ανέσυρε η ομάδα AO Trikala History και στην μετάδοση του αγώνα είναι ο Γιώργος Παπαγεωργόπουλος που μετέδιδε τότε τα παιχνίδια για λογαριασμό της TRT.

Τα Τρίκαλα ήταν καταιγιστικά και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν απο το 49′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Απόστολου Τερζή επικράτησαν με 2-0 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Μιρίλοβιτς στο 59′ (στο στιγμιότυπο σε προσπάθεια του απο τον αγώνα εκείνο) και στο 72′ με τον Πολυζωϊδη.

Το παιχνίδι είχε διευθύνει ο κ. Κουτσογιάννης ενώ οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν:

ΑΟ Τρίκαλα (Ζόραν Μπάμποβιτς): Κατσιαούνης, Κυζιρίδης, Θεοδοσιάδης, Απ. Τςρζής, Ζάρρας, Εξηνταφώτης (74′ Μανίκας), Μουστακίδης, Στοϊνοβιτς, Ιορδανίδης (61′ Πρεκατές). Μιρίλοβιτς (84′ Γκάιτς), Πολυζωίδης

Λεβαδειακός: Καρακώστας, Κ. Γκαλαμέλος, Τσίγκας, Μαρτιναίος, Τσιρογιάννης (74′ Καλλιμάνης), Τσιαούσης (61′ Παπαστάμος), Πουρσανίδης, Λαζάρου (86′ Παππάς), Λουίζ, Καπιδάνος, Λ. Γκαλαμέλος

Απολαύστε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα: