Οι αριθμοί μετά το Διαγόρας – ΑΟ Τρίκαλα

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

(*) Η παράδοση που θέλει Διαγόρα και ΑΟ Τρίκαλα να μην αναδεικνύονται ισόπαλοι στην Ρόδο συνεχίστηκε. Στο 7ο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ο Διαγόρας πέτυχε την 4η νίκη του με τα Τρίκαλα να έχουν κερδίσει τρεις φορές.

(*) Ο Διαγόρας είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που κέρδισε φέτος δύο φορές τον ΑΟ Τρίκαλα. Τόσο εντός όσο και εκτός…

(*) Έκτη φορά τέθηκε αντιμέτωπος με τα Τρίκαλα ως προπονητής ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ήταν η τρίτη νίκη του κόντρα στην παλιά του ομάδα. Είχε νικήσει και στον αγώνα του πρώτου γλυρου στα Τρίκαλα με τον Διαγόρα και έχει και μία ακόμη ως προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας (στην Καρδίτσα). Μετρά τρεις ήττες με Αναγέννηση Καρδίτσας (στα Τρίκαλα), Βέροια (στα Τρίκαλα) και Καλαμάτα (στην Καλαμάτα)

(*) Συνεχίζει ακάθεκτος ο Παντελής Ριζογιάννης. Είναι ο μόνος παίκτης του ρόστερ των Τρικάλων που δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής στα 21 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της SL2.

(*) Το δικό τους σερί χάλασαν χθες οι Παπαγεωργίου, Σταματής, Ευθυμίου που είχαν αγωνιστεί στα 21 προηγούμενα παιχνίδια κα δεν έπαιξαν χθες για κάρτες οι δύο πρώτοι και για προφύλαξη από τιμωρία ο τελευταίος.

(*) Ο Αλέξανδρος Σμυρλής που είχε αγωνιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19 με τα Τρίκαλα σε 12 ματς Β’ Εθνικής χωρίς να σκοράρει. Φέτος έχει σημειώσει όλα και όλα δύο γκολ με τον Διαγόρα, και τα δύο κόντρα στον ΑΟΤ, το ένα στο πρώτο παιχνίδι στα Τρίκαλα και το άλλο χθες!!!

(*) Δεν είναι η πρώτη φορά που σκοράρει σε βάρος του ΑΟΤ ο Σμυρλής. Είχε πετύχει γκολ και με τα χρώματα της Καλλιθέας την σεζόν 2016-17 στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στα Τρίκαλα.

(*) Ο 19χρονος Ευθύμης Ζησόπουλος που αγωνίστηκε χθες για τον ΑΟΤ κατέγραψε την δεύτερη συμμετοχή του φέτος. Και οι δύο κόντρα στον Διαγόρα αφού είχε αγωνιστεί και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Στο παιχνίδι εκείνο ήταν ο δεύτερος μικρότερος σε ηλικία παίκτης που αγωνίστηκε στο φετινό πρωτάθλημα.

(*) Την 20η συμμετοχή του με τα χρώματα του ΑΟ Τρίκαλα κατέγραψε χθες ο Αλέξανδρος Πιαστόπουλος.

(*) 24 ετών, 2 μηνών και 13 ημερών ήταν ο μέσος όρος της ενδεκάδας του ΑΟ Τρίκαλα. Του Διαγόρα ήταν 29 ετών, 0 μηνών και 27 ημερών.