Νικλητσιώτης: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»

Ο νεαρός επιθετικός της Φήκης μίλησε στον FM 100

Ο 20χρονος Απόστολος Νικλητσιώτης που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΑΟΤ στην Φήκη ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη με τον Μακεδονικό Φούφα. Μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» για την πορεία της Φήκης και για την επιλογή του να πάει εκεί.

Αρχικά αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας που μετρά τρία στα τρία μετά την καραντίνα: «Μετά την καραντίνα έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ. Κάνουμε προπονήσεις συνέχεια και έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό κλίμα και η ομάδα που ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας έφτασε να είναι πίσω από την Αναγέννηση. Η ομάδα ενισχύθηκε αρκετά και ο κ. Ρούσσας έκανε ένα πολύ καλό σύνολο παικτών και αυτό μας βγαίνει και μέσα στο γήπεδο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Αναφέρθηκε και σε όσους πόνταραν στο γεγονός ότι η ομάδα δεν θα τα καταφέρει: «Πολλοί δεν πίστευαν σε μας και αυτό μας πείσμωσε και είπαμε ότι πρέπει να τους διαψεύσουμε και με την αγωνιστική εικόνα που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια πιστεύω ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε στην Πτολεμαϊδα επί του Μακεδονικού Φούφα είπε: «Οπωσδήποτε είναι ωραίο το συναίσθημα για έναν επιθετικό όταν πετυχαίνει γκολ».

Τέλος για την επιλογή του να παίξει ως δανεικός στην Φήκη είπε: «Μετά την προετοιμασία του καλοκαιριού και τα φιλικά με τον ΑΟ Τρίκαλα μου είχαν πει ότι η εικόνα μου ήταν πολύ καλή αλλά ήξερα και εγώ ότι δεν θα έπαιρνα τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελα και επέλεξα να πάω για μία ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (πέρυσι ήταν στα Μετέωρα) ώστε να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια μου για να είμαι έτοιμος για το καλοκαίρι ώστε να δω τι θα κάνω στην συνέχεια. Πιστεύω ότι αδικήθηκα λίγο στον ΑΟΤ αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν».