Με ισοπαλία πάλι πρώτος ο Ιωνικός

Ισοφαρίστηκε στο τέλος απο τα Χανιά

Ο Ιωνικός ισοφαρίστηκε στο φινάλε σε 1-1 από τα Χανιά και τερμάτισε πρώτος και με ανοιγαμ  6 βαθμών.

Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος στο παιχνίδι με τα Χανιά και με την έναρξη του δευτέρου μέρους κατάφερε να σκοράρει με τον συνήθη ύποπτο Ματίας Κάστρο.Ο Αργεντινός φορ πέτυχε στο 48’ το 14ο φετινό του τέρμα με τα «κυανόλευκα», και μάλιστα εύκολα, καθώς ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων ήταν εξουδετερωμένος, γράφοντας το 1-0.

Τα Χανιά στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να φτάσουν μάλιστα και στην ισοφάριση στο 88′. Ο Τριανταφυλλάκος με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Γκίνη και πέτυχε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων.

 

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Ομάρ, Μουμίν, Νιάς (56′ Γκοτσούλιας), Πλατέλλας (41′ λ.τ. Βλαχομήτρος), Ματσούκας (79′ Μάναλης), Ρόλε, Κάστρο (79′ Μουστάκης).

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κάσσος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Ουνγιαλίδης (69′ Τριανταφυλλάκος), Πλέγας (78′ Δημητριάδης), Γκίνο (69′ Σουντουρά), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (31′ λ.τ. Αναστασόπουλος), Διαμαντόπουλος.

Ο Λεβαδειακός ξέσπασε στη Δράμα κόντρα στη Δόξα, επικρατώντας 4-0, ενώ η Ξάνθη επιβλήθηκε 4-0 της Παναχαϊκής, με τους Πατρινούς να μένουν εκτός εξάδας.

Ο Εργοτέλης νίκησε 3-0 στη Φιλιππούπολη τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ στην Άρτα, ο Καραϊσκάκης επικράτησε 2-1 του Διαγόρα. Στα Τρίκαλα, ΑΟΤ και ΟΦ Ιεράπετρας έμειναν στο 0-0.