Ζητείται γιατρειά στην Κρήτη

Ο λαβωμένος ΑΟΤ σήμερα κόντρα στον Εργοτέλη (14.45, ΕΡΤ 3)

Ο ΑΟΤ των …χιλίων προβλημάτων καλείται να σταθεί όρθιος σήμερα στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη ο οποίος παρά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες, ο Εργοτέλης όχι μόνο παραμένει σταθερός στην εξάδα, αλλά είναι και σε απόσταση, που μπορεί να του δίνει ελπίδες για θέση ανόδου.

Τα Τρίκαλα ταξίδεψαν στην Κρήτη χωρίς τον προπονητή τους Σούλη Παπαδόπουλο ο οποίος είναι σε καραντίνα μιας και διαγνώστηκε με κορονοϊό. Στα Τρίκαλα έμειναν και οι Κεχαγιάς, Ζώγκος ενώ δεν υπολογίζονται και οι Γκάρας, Φασίδης.

Ο Βασίλης Καλογιάννης που θα έχει την ευθύνη του ματς σήμερα σε επικοινωνία με τον Παπαδόπουλο θα μπορεί να ποντάρει στον Αλμπάνη ο οποίος επανήλθε μετά από κάμποσο καρό.

Η ομάδα των Τρικάλων δεν έχει νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια, αφού είχε τρεις στα έξι πρώτα. Άμεσος στόχος των Τρικάλων είναι να αποφύγουν τουλάχιστον τις δύο τελευταίες θέσεις.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες την περασμένη σεζόν στους «32» του Κυπέλλου και προκρίθηκαν τα Τρίκαλα με δύο νίκες 3-2 εντός και 1-0 εκτός. Αλλά στο τελευταίο τους παιχνίδι στο Ηράκλειο, στις 17 Νοεμβρίου 2018 ο Εργοτέλης επικράτησε με 3-0 (37’ πέναλτι Κοζορώνης, 53’ σουτ Μπουτσάκης, 76’ σουτ Ιατρούδης).

Ο Εργοτέλης

Σαρρής και Νεράλ είναι εκτός μάχης από την πλευρά του Εργοτέλη με τον Γιάννη Ταουσιάνη να έχει επιλέξει τους παρακάτω 21 παίκτες για την αποστολή: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Botte, Ντουμάνης, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Κόλα, Αλεξάκης, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Kwateng, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης.

Γυναίκα διαιτητής

Η Ελένη Αντωνίου του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει το Σαββατιάτικο παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΑΟΤ για την 18η αγωνιστική της SL2.

Βοηθοί της θα είναι οι κ.κ.  Χρηστάκος (Πειραιά), Νιδριώτης (Αθηνών) και 4ος ο κ. Ψυχούλας (Βοιωτίας)

H 36χρονη διαιτητής είχε διευθύνει στις 03/02/2019 το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και τον Καραϊσκάκη (0-0).