Σακαφλιάδες: “Αν δεν σώσετε την ομάδα, φύγετε νύχτα…”

Σκληρό κείμενο των οργανωμένων για την κατάσταση στον ΑΟΤ

Με ανακοίνωση τους οι οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟΤ παίρνουν θέση για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και ζητούν απο τους διοικούντες να σώσουν την χρονιά. Χαρακτηριστικά σημειώνουν:
Επειδή η ανοχή αλλά και η υπομονή μας εξαντλείται, ενώ ο κατήφορος δεν έχει τέλος για την αγαπημένη μας ομάδα με τα λουριά να σφίγγουν, ήρθε η ώρα να πούμε δυο πραγματάκια και να χτυπήσουμε το καμπανάκι πριν να είναι αργά.
Θα αναλάβει κανείς από τη διοίκηση την ευθύνη για τη φετινή πορεία της ομάδας;
Θα αναλάβει κανείς την ευθύνη για τον τραγικό και ερασιτεχνικό σχεδιασμό της ομάδας το καλοκαίρι και τη διάλυση μιας ήδη έτοιμης κανονικής ομάδας, με κανονικό προπονητή και με παίχτες σε κάθε γραμμή (ούτε τα αυτονόητα φέτος) ;
Δε ζητήσαμε ούτε ανόδους, ούτε εξάδες, δείχνοντας κατανόηση στις ειδικές συνθήκες του φετινού πρωταθλήματος και στηρίζοντας την ομάδα από το Καρπενήσι το καλοκαίρι, μέχρι κι από στέγες και ταράτσες ως εξόριστοι έξω από το σπίτι μας.
Αυτό που τώρα ζητάμε είναι ένα. Να σώσετε την ομάδα με κάθε τρόπο! Αν δε καταφέρετε ούτε αυτό, φύγετε νύχτα πριν σας βρούμε!
Με 16 χρόνια παρουσίας στην οπαδική σκηνή της χώρας, όντας πάντα ανεξάρτητοι, πέρα από τα όποια λάθη μας, έχουμε μάθει ένα πράγμα. Να μη τρώμε σανό! Δηλώσεις για αερο – πλάνα τριετίας, δηλώσεις για προπονητικά κέντρα, με ταυτόχρονες ομορφιές στους αγωνιστικούς χώρους, μας προκαλούν μόνο αηδία! Είστε επικίνδυνοι για το μέλλον της ομάδας μας και όλες σας οι κινήσεις και επιλογές βρωμάνε!
Σώστε την ομάδα και το καλοκαίρι αν έχετε σκοπό να συνεχίσετε απαιτούμε επιτέλους να δείξετε σοβαρότητα και σεβασμό στην ομάδα, στην ιστορία και στον κόσμο της! Με πράξεις! Όχι με άλλα λόγια του αέρα! Αλλιώς αδειάστε μας τη γωνιά χωρίς να αφήσετε την ομάδα χρεωμένη! Άλλωστε μας βρήκατε εδώ, δε σας βρήκαμε.
Όσον αφορά τους παίχτες, δώστε τα όλα να σωθεί η ομάδα! Είμαστε μαζί σας!
Υ.Γ. Ζούμε για τον Α.Ο. Τρίκαλα, όχι από τον Α.Ο. Τρίκαλα…