Κρας τεστ με Παναχαϊκή σήμερα ο ΑΟΤ

Στις 3.30 σήμερα στο στάδιο (EΡΤ 3)

Τα Τρίκαλα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές – μετράνε τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες – σήμερα το απόγευμα κόντρα στην Παναχαϊκή για την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου (3.30, ΕΡΤ 3).

Η αποστολή απέναντι στην ομάδα της Πάτρας κάθε άλλο παρά εύκολη είναι μιας και οι Πατρινοί έχουν υψηλές φιλοδοξίες και δεν τις κρύβουν παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν δικαιώσει τις υψηλές τους προσδοκίες.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ξέρει ότι για να μπορέσει να καταβάλλει την Παναχαϊκή θα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Το βασικότερο είναι να έχει 100% συγκέντρωση στην άμυνα για να μην πληρώσει ξανά η ομάδα στιγμιαία λάθη και να μπορέσει να δημιουργήσει εν συνεχεία ευκαιρίες μπροστά και να σκοράρει.

Ο προπονητής των Τρικάλων δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Φασίδη (έχασε όλη την σεζόν, Αλμπάνη και Σιλβάνο) ενώ στο αντίποδα επιστρέφει ο Σουλιώτης που εξέτισε την ποινή του.

Με απουσίες η Παναχαϊκή

Χωρίς τους τραυματίες  Νίκο Κουσκουνά και Κόκα θα εμφανιστεί η ομάδα της Πάτρας στα Τρίκαλα ενώ  εκτός αποστολής έμεινε και ο Ν  Μασούρας που υπέστη διάστρεμμα. Επίσης εκτός και ο  τιμωρημένος Μουστακοπουλος κι έτσι  αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους : Κολοβούρη, Σούλη, Μαρκοπουλιώτη, Πατάπη, Πλιάτσικα, Larrea, Πάνος, Αποστολόπουλος, Μπελεζάκης, Σταμόπουλος, Bruce, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Γιούσης, Σκεπετάρης, Cerrutti, Batrovic, Μικές, Αραβίδης

(*)Ο Μιχάλης Ματσούκας απο την Αιτωλοακαρνανία θα διευθύνει το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και την Παναχαϊκή για την 12η αγωνιστική. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), Στάικος (Λάρισας) και 4ος ο κ. Μπεκιάρης (Καρδίτσα)