Το γήπεδο αδικεί τον ΑΟΤ

Τρισάθλιος ο αγωνιστικός χώρος

Όσο και αν προσπαθούν με μεράκι και φροντίδα οι άνθρωποι του Δημοτικού σταδίου να διατηρήσουν τον αγωνιστικό χώρο είναι φανερό ότι με ημίμετρα και μπαλώματα αγωνιστικός χώρος δεν γίνεται. Η έλλειψη αποστραγγιστικού έχει ως αποτέλεσμα όλο το βρόχινο νερό που πέφτει να μείνει στο τερέν  και αυτό να γίνεται βούρκος μόλις μπαίνουν μέσα οι ομάδες. Ξοδεύονται χρήματα τζάμπα και μόνιμο αποτέλεσμα δεν υπάρχει.  Θέλει μία γενναία χρηματοδότηση και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα ώστε να παίζεται ποδόσφαιρο και όχι …ράγκμπι.

Ενώ το γήπεδο λοιπόν  χρησιμοποιείται ελάχιστα η εικόνα του σήμερα ειδικά μετά την χθεσινή νεροποντή ήταν απογοητευτική. Το σχολίασε πολλές φορές ο εκφωνητής της ΕΡΤ 3, το επεσήμαναν τόσο ο προπονητής του Εργοτέλη, όσο και ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ Λάζαρος Ελευθεριάδης, πολλά και τα σχόλια των φιλάθλων στο διαδίκτυο: Στο γήπεδο αυτό μπάλα δεν μπορεί να παιχτεί και αδικούνται οι ποιοτικές ομάδες όπως είναι ο ΑΟΤ. Και γι’ αυτό ο ΑΟΤ αποδίδει καλύτερα παίζοντας στα καλά γήπεδα εκτός έδρας.

Ούτε κοντρόλ, ούτε μακρινή μπαλιά συρτή, κάθε φάση να εγκυμονεί και κινδύνους. Εν μέσω της σεζόν δεν μπορεί να γίνει τίποτα αλλά με την λήξη πρέπει να βρεθεί τρόπος ο αγωνιστικός χώρος να ανακατασκευαστεί εκ βάθρων…