Έπιασαν δουλειά εν’ όψει Τρικάλων στον Εργοτέλη

Όσοι αγωνίσθηκαν για 45 (και περισσότερα) λεπτά κόντρα στην Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Η συνεχή αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος της Super League 2 δεν αφήνει κανένα περιθώριο χαλαρώσεις και ξεκούρασης. Έτσι λοιπόν οι κιτρινόμαυροι μία ημέρα μετά την σπουδαία νίκη επί της Ξάνθης επέτρεψαν στο γήπεδο στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση που είναι στα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

ο σημερινό πρόγραμμα το οποίο ετοίμασε το τεχνικό team της ομάδα μας πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ. Συγκεκριμένα το πρώτο γκρουπ που αποτελούνταν από τους παίκτες που αγωνίστηκαν 45′ και πάνω έκαναν προπόνηση αποκατάστασης.

Το δεύτερο γκρουπ που ήταν όλοι οι υπόλοιποι, μετά την προθέρμανση έκαναν προπόνηση ταχύτητας σε συνδυασμό με τελειώματα και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με παιχνίδι περιορισμένου χώρου και χρόνου. Σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε σήμερα ο Κουτάντος αντίθετα Σαρρής, Kwateng και Ντουμάνης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Νέο ραντεβού για προπόνηση έχει δοθεί αύριο στις 10:30.»