Όταν ο Γκαλίτσιος ήρθε στον ΑΟΤ

Τον Δεκέμβριο του 1993

Μετά απο μία λαμπρή καριέρα στην Λάρισα ο εμβληματικός Γιάννης Γκαλίτσιος τον Δεκέμβριο του 1993 ήρθε στον ΑΟΤ όπου τον υποδέχτηκε ο συμπαίκτης του στην ΑΕΛ Θωμάς Δράμαλης, προπονητής τότε στους “κυανέρυθρους”.

Ο Γκαλίτσιος έμεινε το υπόλοιπο της σεζόν 93-94 στα Τρίκαλα καθώς και στην αρχή της περιόδου 94-95 προσφέροντας αρκετά στην ομάδα ενώ άπαντες είχαν να λένε για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Ο Δράμαλης δεν μακροημέρευσε στον πάγκο του ΑΟΤ (όπως όλοι οι προπονητές τότε άλλωστε) και δύο μήνες αργότερα μετά την έλευση του Γκαλίτσιου παραιτήθηκε μετά απο μία ήττα στο Κιλκίς με 2-1. Στο παιχνίδι εκείνο, κατά σύμπτωση, είχε πετύχει το μοναδικό του γκολ με την φανέλα του ΑΟΤ ο Γιάννης Γκαλίτσιος.

Να σημειώσουμε ότι ο Γκαλίτσιος έχει κοντά στις 400 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική με την ΑΕΛ, έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ αγωνίστηκε 17 φορές στην Εθνική ανδρών.

Πολλά χρόνια αργότερα στον ΑΟΤ ήρθε ο γιος του Αλέξανδρος που έφυγε όμως πριν αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι και σήμερα παίζει στην Καλαμάτα.

Πιο γνωστός είναι ο μεγάλος του γιος, ο Γιώργος, ο οποίος έπαιξε σε Λάρισα, Ολυμπιακό, Πανιώνιος, Λόκερεν, Μουσκρόν ενώ τα δύο τελευταία χρόνια παίζει στην Κύπρο με την Ανόρθωση Αμμοχώστου.