ΔΣ στη διοργανώτρια και για αλλαγή στην προκήρυξη

H διοίκηση της Λίγκας ανακοίνωσε το ΔΣ της Τετάρτης (30/12) όπου  μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και η τροποποίηση της προκήρυξης εαν δεν υπάρξει  παράταση της αγωνιστικής περιόδου.

Την Τετάρτη λοι ομάδες θα κληθούν να συναποφασίσουν την τροποποίηση της προκήρυξης μειώνοντας κατά πάσα πιθανότητα τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Είτε λοιπόν θα πάνε στη λύση ενός πρωταθλήματος χωρίς καθόλου πλέι οφ, είτε με πλέι οφ και πλέι άουτ ενός γύρου, δηλαδή συνολικά 27 αγωνιστικών.Μία τέτοια αλλαγή ωστόσο στην προκήρυξη είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει και την πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αφού τα ματς που θα διεξαχθούν θα είναι λιγότερα. Σημειώνεται ότι το συνολικό πακέτο που έχει προσφέρει η ΕΡΤ για SL2 και FL ανέρχεται στα 4,8 εκατ. ευρώ, ποσό που κρίθηκε εξ αρχής λίγο από τις ομάδες της δεύτερης και τρίτης τη τάξει κατηγορίας.

Αυτό σημαίνει λοιπόν πως την Τετάρτη, οι ομάδες της SL2 θα κληθούν να λάβουν μία απόφαση που ενδεχομένως θα έχει επίπτωση στα έσοδά τους από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

H  ανακοίνωση:«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30/12/2020 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:Ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις για την έναρξη του πρωταθλήματος Τροποποίηση προκήρυξηςΔιάφορα Θέματα».