Χαραλαμπίδης: «Κουραστήκαμε ψυχολογικά» (Βίντεο)

Στην πρωτόγνωρη αναμονή στάθηκε ο κόουτς των Τρικάλων

Στην προετοιμασία των τριών μηνών αναφέρθηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά το φιλικό με τον Πιερικό: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, με καλό ρυθμό, με πολλά γκολ. Ήταν το δέκατο φιλικό, μακάρι να είναι και το τελευταίο καθώς η  ενημέρωση που μας έδωσαν είναι ότι θα ξεκινήσουμε στις 7 Νοεμβρίου.  Εχουμε κουραστεί ψυχολογικά, είμαστε στους τρεις μήνες προετοιμασία, ευχόμαστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Για το φιλικό είπε: «Από το σημερινό φιλικό βγήκαν πολλά συμπεράσματα καθώς παίξαμε το πρώτο φιλικό στην έδρα μας. Το αρνητικό είναι ότι συνεχίζουμε τα λάθη τα αμυντικά και θα πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά για να το διορθώσουμε. Στην επίθεση πάντα βγάζει γκολ η ομάδα και αντιδράσαμε άμεσα μετά το 0-2 κάνοντας το 2-2 και δείχνοντας μέταλλο».

Για τις επιλογές του όσον αφορά το πρωτάθλημα είπε: «Σχεδόν 90% έχω καταλήξει στο βασικό σχήμα του πρωταθλήματος αλλά δίνουμε χρόνο και στα νέα παιδιά που και σήμερα αγωνίστηκαν».

Για τον νεοαποκτηθέντα Πορτογάλο σημείωσε: «Ο Σιλβάνο θέλει προσαρμογή, το θετικό είναι έχει καλά στοιχεία και μπορεί να μας βοηθήσει».

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε πως δεν θέλει να δώσει η ομάδα άλλο φιλικό λέγοντας πως «θα χαλαρώσουμε ένα Σαββατοκύριακο και μετά θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα» ενώ για την απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα τόνισε:

«Μπαίνεις μέσα στο γήπεδο και λες τι γίνεται εδώ. Ειδικά στα Τρίκαλα που έχουν φανατικό κόσμο που την υπστηρίζει. Είναι ένα αρνητικό στοιχείο για την ομάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:

https://www.facebook.com/trikalaao/videos/1743520762495949/