Στον δρόμο για το Τόκιο η Τζέλη

Αναχωρεί για την ολυμπιακή προετοιμασία

Αναχωρεί για το 1ο στάδιο της Ολυμπιακης Προετοιμασίας η Φανή Τζέλη με την Ολυμπιακη Ομάδα (Φανή Τζέλη – Νασια Μητσοπουλου – Απόστολος Τεληκωστογλου – Κωνσταντίνος Χαμαλιδης).
Στην Σερβία – Βελιγράδι αρχικά θα παραμείνουν για 10 περίπου μέρες και θα συνεχίσουν στην Γαλλία-Παρίσι όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία μαζί με άλλες Ολυμπιακες Εθνικες Ομάδες για άλλες περίπου 10 μέρες.
Στην συνέχεια θα μεταβούν  Ιορδανία ή Ισπανία και θα καταλήξουν στην Κροατία όπου θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων ως μέρος της προετοιμασίας. Κάπου εκεί θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της Ολυμπιακης Προετοιμασίας και θα επιστρέψουν περίπου προς τα τέλη Νοεμβρίου για λίγες μέρες ξεκούρασης όταν και θα ανακοινωθεί το 2ο Μερος.
Η Φανή Τζέλη σε αυτό το διάστημα προπονούνταν υπό τις οδηγίες του Νίκου Παϊταρίδη στο Δημοτικο Κλειστο οπου δούλεψε στο Τακτικό μέρος αποκλειστικά γιατί θέλαμε να ρίξουμε τους ρυθμούς αφού ο Κορωνοϊός  ανέτρεψε την εξαιρετική της κατάσταση που βρίσκονταν πριν. Επίσης τεράστια η συμβολή του συνεργάτη του ΣΟΑΤ και εξαιρετικό επιστήμονα Γιώργου Μήτσα σε θέματα Φυσικής κατάστασης.
Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι ομοσπονδιακοι προπονητές Χ. Αλμασιδης και Θ. Ζηνελης.
Ο Τρικαλινός Αθλητισμός και ο ΣΟΑΤ είναι περήφανοι που αθλητής τους είναι στην Ολυμπιακή Ομάδα και  συμμετέχει στην Εθνική προσπάθεια για ένα Ολυμπιακό Εισιτήριο.
Καλή επιτυχία Φανή αλλά και στα άλλους 3 Αθλητές μας γιατί ανταγωνίζονται μεγαθήρια και είναι φωτεινά παραδείγματα για το που μπορούν να φτάσουν τα Ελληνόπουλα με την ψυχή τους.
Καλή δύναμη χωρίς τραυματισμούς και Πίστη στο Όνειρο.