Επίσκεψη Γιαννιώτη στο κολυμβητήριο Τρικάλων

Συναντήθηκε με εκπροσώπους των σωματείων

Ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάσος (ΚΟΕ) στις εκλογές που θα γίνουν το προσεχές διάστημα.

Ο Γιαννιώτης που έχει στενές σχέσεις με την περιοχή μιας και η σύζυγος του έλκει την καταγωγή του από εδώ ενημέρωσε τους εκπροσώπους των σωματείων της περιοχής για την υποψηφιότητα του και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων έθεσαν στον Σπύρο Γιαννιώτη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την εγγραφή τους στο αθλητικό μητρώο (απαραίτητη προϋπόθεση για να ψηφίσουν στις εκλογές), το θέμα της έλλειψης δεύτερου κολυμβητηρίου στην πόλη των Τρικάλων αλλά και την έλλειψη ενός αγώνα πανελληνίου ενδιαφέροντος στα Τρίκαλα.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέγραψε τους προβληματισμούς των ανθρώπων της Τρικαλινής κολύμβησης και τόνισε πως αναλαμβάνοντας την προεδρία της ΚΟΕ θα έχει στενή συνεργασία μαζί τους για την επίλυση των ζητημάτων που έχουν.

Παράλληλα στάθηκε ιδιαίτερα στην εκμάθηση κολύμβησης σε όλα τα ελληνόπουλα καθώς δεν νοείται χώρα που περιβάλλεται απο θάλασσες να έχει παιδιά που να μην ξέρουν κολύμπι.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης στο κέντρο με τους Δημήτρη Κατσιάμπα και Δημήτρη Γκούγκλια απο την Καρδίτσα