Να το… ξαναδούμε δήμαρχε το θέμα κορωνοϊού- όμως μαζί με μία φωτό

Μία φωτογραφία είναι χίλιες -ίσως και περισσότερες- λέξεις . Όμως όταν δίνονται αφορμές, είναι χρήσιμες και οι ανάλογες εξηγήσεις. Μόλις πριν λίγες ημέρες βρέθηκε σε δύσκολη θέση ο Νίκος Χαρδαλιάς σκύβοντας και φιλώντας το ράσο ιερωμένου στο Μουζάκι. Προκλήθηκε ντόρος , η κίνηση σχολιάστηκε, πολλοί είπαν πως δεν γίνεται αυτοί που ζητούν να τηρούμε μέτρα και αποστάσεις , να πράττουν τα αντίθετα και μάλιστα δημοσίως. Δεν έχουν άδικο…
Δεν πέρασε ούτε μία βδομάδα και ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ αποφάσισε να απευθυνθεί στους Τρικαλινούς προτρέποντας τους (με μια φιλική οικειότητα) να ξαναδούν το θέμα κορωνοϊού μετά τη ραγδαία αύξηση κρουμάτων στο νομό μας.

Τι ήταν να το πει; Η φράση πλέον θα τον ακολουθεί παντού.

«Ρε σεις, μήπως πρέπει να ξαναδούμε το θέμα του κορωνοϊού; Δεν σας κρύβω πως στα Τρίκαλα, μέρα με τη μέρα, ανησυχώ πολύ περισσότερο.Τα κρούσματα στην περιοχή μας αυξάνονται, πολλοί από εμάς συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως μάλλον για κάποιον μεταφυσικό λόγο, ο κορωνοϊός δεν μας αφορά, δεν θα κολλήσουμε, δεν θα πάθουμε τίποτε, όμως τα νούμερα μας διαψεύδουν… Την ίδια ώρα κάνουμε γάμους, γλέντια και δεξιώσεις πριν το γάμο, ενώ θεωρούμε υποτιμητικό ή δείγμα στέρησης της ελευθερίας μας, να φορέσουμε μάσκα…»

Αυτά έγραψε μεταξύ άλλων ο  Δ. Παπαστεργίου και φυσικά έδωσε ο ίδιος και το καλό παράδειγμα στην τελετή θεμελίωσης ναού… Έσκυψε φίλησε το σταυρό, όπως και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι και βέβαια η μάσκα του… άφαντη (θα χάθηκε κι αυτή με τις υπόλοιπες μάσκες της ΚΕΔΕ)”

πηγή tv10