Εγγραφές μελών στους “Σακαφλιάδες”

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου:

Σε μια δύσκολη χρονιά που κανείς δε γνωρίζει αν θα βρισκόμαστε στη φυσική μας θέση, καλούμε τους πάντες για ακόμη μια φορά σε οπαδική συσπείρωση γύρω από τον Σύνδεσμο.

Όντες ο μοναδικός «φορέας» που στηρίζει ενεργά, πιστά και αδιάκοπτα τα τελευταία 16 χρόνια το καμάρι της πόλης μας, σας καλούμε όπως μας στηρίξετε με την εγγραφή σας ως μέλη στον Σύνδεσμό μας.

Η τιμή της ετήσιας εγγραφής ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ και τα μέλη μας θα έχουν μειωμένη τιμή σε όλα τα προϊόντα και είδη ρουχισμού του Συνδέσμου.

Μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το τι θα γίνει τη νέα χρονιά σχετικά με την παρουσία ή όχι φιλάθλων στα γήπεδα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε και τις μειωμένες τιμές για τα μέλη του Συνδέσμου στα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων της καψούρας μας, στην περίπτωση που επιτραπεί η διεξαγωγή των αγώνων με κόσμο ή με ποσοστό ανάλογο της χωρητικότητας κάθε γηπέδου.

Οι εγγραφές θα γίνονται απογευματινές ώρες κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στα γραφεία του Συνδέσμου.

Εάν το γήπεδο είναι το δεύτερο μας σπίτι τότε εύκολα ο Σύνδεσμος είναι για μας το δεύτερο μας γήπεδο.

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι και να προστατέψουμε την ιερή λέξη ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.
Εκεί μέσα γεννήθηκαν ιδέες, εκεί μέσα κάποιοι πανηγύρισαν ή έμειναν βουβοί στη δύσκολη βραδιά. Είναι εκεί που ο 15χρονος συνάντησε τον 40χρονο και είχαν ένα κοινό, την αγάπη για την ομάδα τους.

Ο Σύνδεσμος είναι σχολείο – Ο σύνδεσμος είναι η οπαδική σου ασπίδα…

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ γιατί δυνατοί Σακαφλιάδες = δυνατός Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ!