Δημητρίου:”Δεν ανατρέπεται η απόφαση”

Σούπερ Λιγκ 2 με 12 ομάδες

Ο πάντα έγκριτοι και ενημερωμένος Δημήτρης Δημητρίου γράφει στο a sports γιατί δεν ανατρέπεται η απόφαση:

Κόντρα στα προγνωστικά τα Χάνια πέτυχαν έναν δικαστικό θρίαμβο… Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε ομόφωνα (5-0) δεκτή την προσφυγή τους και έτσι η αναδιάρθρωση τελείωσε! Η Σούπερ Λίγκα 2 και τη νέα σεζόν θα έχει 12 ομάδες! Μια απόφαση – σταθμός, που είναι ίσως η πρώτη φορά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας βγαίνει απόφαση κόντρα στην ίδια την Ομοσπονδία (την τελευταία 15ετία δεν θυμόμαστε ανάλογη περίπτωση). Και φυσικά τα εύσημα ανήκουν και στον νομικό των Κρητικών, έμπειρο Άρη Λυχναρά (ΦΩΤΟ), που πέτυχε μια τεράστια επιτυχία.

Η απόφαση (πρόκειται για την 17406/2020) του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ διέρρευσε το βράδυ της Παρασκευής (4/9) και αλλάζει τα πάντα, αφού είναι δεν ανατρέπεται!

Αντίθετα απορρίφθηκαν οι προσφυγές τόσο του Απόλλωνα Πόντου όσο και της Κέρκυρας, οι οποίοι υποβιβάζονται στη Football League.

Nα σημειωθεί ότι πλέον στη Σούπερ Λίγκα 2 δεν μπορεί να υπάρξει αύξηση ομάδων, ενώ μόνο η FL θα έχει περισσότερες ομάδες σε σχέση με πέρσι (είχε 14) λόγω της αυτόματης ανόδου από την ΕΠΟ οκτώ αντί τεσσάρων ομάδων από τη Γ’ Εθνική