Συνεχίζει στον Άγιο Οικουμένιο ο Πέτσας

Αποκτήθηκαν Φασούλας και Κωτούλας

Ο πρόεδρος του Αγίου Οικουμενίου Απόστολος Δήμος ανακοίνωσε ότι συνεχίζει στο πόστο του προπονητή της ομάδας ο Παναγιώτης Πέτσας ενώ έξι παίκτες απο την Κ16 ανεβαίνουν στην ανδρική ομάδα.

Ο πρόεδρος γνωστοποίησε ακόμη την απόκτηση του πολύπειρου Σωτήρη Φασούλα αλλά και του νεαρού τερματοφύλακα Κώστα Κωτούλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ Μετά από το τελευταίο συμβούλιο της ομάδας το Δ.Σ. παραμένει το ίδιο και ενισχυμένο με αρκετά καινούρια Μέλη. Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. συνεχίζει στο πόστο του προπονητή της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής ο Πέτσας Παναγιώτης με βοηθό στο ανδρικό τμήμα τον Καρακώστα Δημήτρη και στα παιδικά τμήματα καθώς και προπονητής τερματοφυλάκων τον Παππά Μιλτιάδη. Θεωρείται μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας το γεγονός ότι ανανέωσε όλο το περσινό ρόστερ, με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή αλλά και την επιθυμία των παιχτών.

Ανεβαίνουν στο ανδρικό τμήμα έξι ποδοσφαιριστές από την Κ16 γεννημένοι το 2004.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που ενισχύουν ακόμη περισσότερο το ντόπιο στοιχείο της ομάδας καθώς προέρχονται και οι δύο από τη συνοικία μας . Πρόκειται για τους Φασούλα Σωτήριο, επιθετικό από την Δήμητρα Απόλλων ο οποίος ανεβάζει κατά πολύ το επίπεδο της ομάδας μας. Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής είναι ο ταλαντούχος Κωτούλας Κωνσταντίνος γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και αυτός προέρχεται από την ομάδα Δήμητρα Απόλλων.

Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει στις 17 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:15.

Ευχόμαστε σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό του Νομού Τρικάλων καλή σεζόν με υγεία, έχοντας όλοι στο νου μας την τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων γύρω από κάθε σωματείο.”

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος

Δήμος Απόστολος