Ποιοι Τρικαλινοί αθλητές-τριες θα συμμετάσχουν στο πανελλήνιο Στίβου

Η κορυφαία διοργάνωση στίβου πλησιάζει και σήμερα έγιναν γνωστοί οι  Τρικαλινοί αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Κ23, το οποίο θα γίνει στην Πάτρα (8-9/8) . Η ενημέρωση έγινε μετά από τη σχετική επεξεργασία των αποτελεσμάτων των Διασυλλογικών Αγώνων Α/Γ.
Η πρόκριση στην κορυφαία διοργάνωση – ειδικά για φέτος – έγινε με βάση τα αποτελέσματα στους ομίλους των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων, εξαιτίας των αναπροσαρμογών που έφερε στον αγωνιστικό προγραμματισμό η πανδημία του ιού covid-19.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι τη Δευτέρα (3/8, 14:00) στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr καθώς και στις κατά τόπου Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Από πλευράς Τρικαλινών συλλόγων, προκρίθηκαν οι Αναστασία Μαρινάκου της ΓΕΑ Τρικάλων στα 1500 και 5000 μέτρα, η Βασιλική Μητσιούλη του ΓΑΣ ΖΕΥΣ Τρικάλων στα 400 με εμπόδια, η Σπυριδούλα Καραπάνου του Γ Σ Τρικάλων στα 400 με εμπόδια, η Φωτεινή Αργύρη του ΓΑΣ ΖΕΥΣ Τρικάλων στην σφυροβολία, η Παυλίνα Μπετσιμέα του ΓΑΣ Τρικάλων στην σφυροβολία, η Αθανασία Κόκκαλη του ΓΑΣ ΖΕΥΣ Τρικάλων στον ακοντισμό,
ο Κωνσταντίνος Ζήκος της ΓΕΑ Τρικάλων στα 100 μέτρα, ο Βαγγέλης Καίκης της ΓΕΑ Τρικάλων στα 200 και στα 400 μέτρα, ο Κωνσταντίνος Νάκος του Γ Σ Τρικάλων στα 400 μέτρα και 400 με εμπόδια, ο Χαράλαμπος Λαγός του Γ Σ Τρικάλων στα 800 μέτρα, ο Γκεοργκ Πόπα του Γ Σ Τρικάλων στα 800 μέτρα, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ400 του Γ Σ Τρικάλων, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100 της ΓΕΑ Τρικάλων,

Στις επιλαχούσες η Ευτυχία Γιουβρή του Γ Σ Τρικάλων στα 400 μέτρα, η Άρτεμις Μόκκα του Γ Σ Τρικάλων στα 1500 μέτρα, η ομάδα σκυταλοδρομίας του ΓΑΣ ΖΕΥΣ Τρικάλων , η Παυλίνα Μπετσιμέα τουτ ΓΑΣ ΖΕΥΣ Τρικάλων στην δισκοβολία, η Ελισσάβετ Καλαθά του Γ Σ Τρικάλων στο ύψος, η Μαρία Φατούρου της ΓΕΑ Τρικάλων στο μήκος.