Οδεύει προς Ολ. Βόλου ο Γιαννίτσης

Σύμφωνα με Βολιώτικο σάιτ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μιχάλη Γιαννίτση, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως βασικός στα Τρίκαλα (20 συμμετοχές) αναμένεται να συνεργαστεί εκ νέου στο Βόλο με τον Περικλή Αμανατίδη, τον νέο προπονητή των «ερυθρολεύκων».

Ο 28χρονος στόπερ, ο οποίος προορίζεται ως αντικαταστάτης του Μανώλη Φαζού, έχει 29 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ με τον Άρη (πήγε το 2011 και έπαιξε ουσιαστικά τις δύο επόμενες χρονιές). Στη συνέχεια, όταν ο Άρης υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, λόγω χρεών, πήγε στην Καλλιθέα (Φούτμπολ Λιγκ, 21 συμμετοχές στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος την περίοδο 2014-15). Έκανε γεμάτη χρονιά στον Κισσαμικό (2015-16) με 28 συμμετοχές στη Β’ Εθνική, ενώ την επόμενη χρονιά κατέγραψε 30 συμμετοχές στη Σπάρτη (Φούτμπολ Λιγκ). Στη συνέχεια πήγε για έξι μήνες στα Τρίκαλα, πριν πάρει μεταγραφή για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στον οποίο αγωνίστηκε ενάμιση χρόνο, σε Γ’ Εθνική και Φούτμπολ Λιγκ. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στέφθηκε πρωταθλητής στη Φούτμπολ Λιγκ με την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μιχάλη Γιαννίτση από τον Ολυμπιακό Βόλου.