Επτά πρωταθλητές Tαεκβοντό στα Τρίκαλα

Φιλοξενήθηκαν απο τον Νίκο Παϊταρίδη του ΣΟΑΤ

Επτά Πρωταθλητές (από Τρίκαλα, Λαμία, Αθήνα, Γερμανία, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) στα Τρίκαλα στο σπίτι του προπονητή του ΣΟΑΤ Νίκου Παϊταρίδη έδωσαν ραντεβού για λίγες μερες…
Ο λόγος για την Φανη Τζέλη, την Εύα Παϊταρίδου, την Νεφέλη Σταμελου, τον Σπύρο Νιτσα,την Ελένη Βασιλειαδου,την Μαρία Φεύγα και την  Κατερίνα Αγγελοπουλου.
 Τα αξια αυτά παιδιά που τίμησαν το Εθνόσημο και προσπάθησαν τόσο πολύ είναι μια μεγάλη παρέα και έδωσαν ραντεβού στην πόλη μας.
Δεν είναι μόνο η αγωνιστική τους αξία, διαθέτουν κουλτούρα παιδείας, είναι άνθρωποι υψηλού επιπέδου, διακρίνονται στις σπουδές τους, έχουν αξίες. Δεν είναι μόνο καλοί αθλητές, αλλά και εξαίρετοι χαρακτήρες
Σπουδάζουν η έγραψαν τόσο καλά όλοι τους αποδεικνυοντας για μια ακόμη φορά ότι πρωταθλητισμός και γράμματα πάνε μαζί, γιατί αυτά τα παιδια έμαθαν να αγωνιζονται και προσπαθούν….Συνεχίζουν με το ίδιος πάθος, με το μεράκι που διακρίνει πάντα τους πρωταθλητες.Αυτη η γενιά  γράφει ιστορία σε δύσκολες συγκυρίες και με εφόδια και συνθήκες που δεν έχουν καμία σχέση με τους αντιπάλους τους στο εξωτερικό και χωρίς ουσιαστικά την στήριξη της πολιτείας.
Η χημεία που έχουν μεταξύ τους και με τους Συλλόγους τους είναι πολύτιμη και αυτή θα τους μείνει κυρίως στο τέλος της καριέρας τους.
Καλο Καλοκαίρι