Νέα συνάντηση στην Φαρκαδόνα την Πέμπτη 11/06

Θα διεξαχθεί ΓΣ για ανάδειξη προεδρείου

Την περασμένη Πέμπτη 04 Ιουνίου 2020 έγινε το πρώτο βήμα. Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας φίλοι, φίλαθλοι και παλιά μέλη της ΑΕΦ καθώς και μέλη των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων της ομάδας συναντήθηκαν.

Μοναδικό θέμα συζήτησης η επανασύσταση και η επαναλειτουργία της ομάδας της Φαρκαδόνας.
Μετά από το διάλογο και τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, οι παρευρισκόμενοι και συμμετέχοντες συμφώνησαν στα πρώτα βήματα και στις διαδικασίες που πρέπει να δρομολογηθούν.

Έτσι ορίστηκε προσωρινή συντονιστική επιτροπή αποτελούμενη από τους:
Νικόλαο Θεοδώρου, Αθανάσιο Παππά, Παναγιώτη Παλούκη, Κων/νο Γκαγκά, Χρήστο Στάμο, Βασίλη Γριζανίτη, Αθανάσιο Κούτσικο, Πασχάλη Μπαγιώτη, Κων/νο Σφιρλίδα, Αθανάσιο Μπαγιώτη, Χρήστο Τζιώλη, Κων/νο Χαλβατζά, Χρήστο Καραμάνο, Παναγιώτη Ντατιανίδη, Θεόφιλο Σαπουνά, Πέτρο Παππά, Ηλία Καραμάνο και Γιώργο Χαλβατζά.

Η επιτροπή αποφάσισε πως η επόμενη συνάντηση θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 στις 9:00μ.μ. στον ίδιο χώρο, στο δημαρχείο και καλεί όλους φίλους, φιλάθλους, δημότες να παραβρεθούν στη συνάντηση για να συζητήσουν για το αύριο της ομάδας.
Στη συνάντηση που πρόκειται να γίνει θα συζητηθούν θέματα διαδικαστικά όπως:
¶ Απόφαση για ορισμό ημερομηνίας γενικής συνέλευσης και εκλογές ανάδειξης μελών νέου διοικητικού συμβουλίου.
¶ Ορισμός οργανωτικής επιτροπής που θα αναλάβει τις εγγραφές μελών παλιών και νέων και που θα δεχθεί υποψηφιότητες ενδιαφερόμενων μελών για τη νέα διοίκηση.
¶ Ορισμός προεδρείου που θα συντονίσει τη Γενική Συνέλευση και ορισμός εφορευτική επιτροπής θα διεξάγει τις εκλογές.

Η συντονιστική επιτροπή