Επανέναρξη των ακαδημιών της ΓΕΑΤ

Την Τρίτη 9 Ιουνίου

Το αθλητικό σωματείο Γ.Ε.Α. Τρικάλων, ανακοινώνει την επανέναρξη των ακαδημιών του Συλλόγου (παιδιά κάτω των 13 ετών), την ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 16:00, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.
Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των προπονήσεων, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς, να επικοινωνήσουν μαζί μας το αργότερο έως την Παρασκευή 5/6 δηλώνοντας την πρόθεση συμμετοχής του παιδιού, ώστε να δημιουργηθούν τμήματα ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων. (Χριστίνα Λιάκου 6946312447)
ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να μπορέσουν οι αθλητές και αθλήτριες να εισέλθουν στο στάδιο, υπάρχουν κάποιες ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ της οποίες έχει ανακοινώσει η Γ.Γ. Αθλητισμού:
1) Επίσκεψη σε Ιατρό Παθολόγο ή Παιδίατρο ο οποίος θα πρέπει να υπογράψει το ειδικό Έντυπο Ιατρικής Βεβαίωσης που απαιτείται
2) Συμπλήρωση από τους αθλητές και αθλήτριες του Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητή
Τα απαραίτητα έντυπα (Έντυπο Ιατρικής Βεβαίωσης – Φύλλου Ιατρικού Ιστορικού Αθλητή), επισυνάπτονται στην επόμενη ανακοίνωση.
Κατά την έλευση τους, οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους συμπληρωμένα τα δύο. Επίσης για τη διασφάλιση των βασικών συνθηκών υγιεινής, οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντισηπτικά μαντηλάκια και υγρό.