Αναβάλλεται το διεθνές καμπ του ΣΟΑΤ

Αφιερωμένο στην μνήμη του Βασίλη Βαργιάμη

Ο Σύλλογος Ολυμπιακών Αθλημάτων Τρικάλων , Σ.Ο.Α.Τ. ανακοινώνει την ΑΝΑΒΟΛΗ του International Taekwondo Sparring Camp, ενός από τα μεγαλύτερα και ισχυροτερα στον κόσμο, που ήταν προγραμματισμένο για τις 24 με 29 Αυγούστου στα Τρίκαλα, λόγω της πανδημίας του Covid 19.
Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους προπονητές , αθλητές και τις οικογένειες τους από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αναλογιζόμενοι την δύσκολη κατάσταση λόγω της ανακύπτουσας πανδημίας καθώς και τις τυχόν ανεξέλεγκτες επιπτώσεις στην πόλη μας o Σ.Ο.Α.Τ. ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ το φετινό camp του Αυγούστου, που κάθε χρόνο φιλοξενεί πάνω από 500 αθλητές από όλο τον κόσμο δίνοντας ζωή στην πόλη μας, θέτοντας πάνω από όλα το καλό της δημόσιας υγείας τηρώντας μια ακόμα φορά υπεύθυνη στάση απέναντι στον Κορωνοϊό.
Η φετινή διοργάνωση θα ξεπερνούσε πραγματικά κάθε προσδοκία καθώς θα φιλοξενούσαμε τους σπουδαίους SERVET TAZEGUL – AZIZ ACHARKI – LEVENT TUNCAT – JAOUAD ACHAB-TAHIR GÜLEC , όμως οι παρούσες συνθήκες και ο μεγάλος αριθμός των αθλητών που ήδη είχαν δηλώσει συμμετοχή το καθιστούν ανέφικτο σύμφωνα πάντα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να τηρηθεί.
Ευχόμενοι γρήγορα να βγούμε από αυτή την δύσκολη συγκυρία, ζητούμε την κατανόηση ΟΛΩΝ και υποσχόμαστε ότι μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν θα είμαστε πάλι όλοι μαζί με μια μεγαλύτερη διοργάνωση.
Ευχαριστούμε τους προπονητές και αθλητές από όλο τον κόσμο που κάθε χρόνο στηρίζουν την προσπάθεια του ΣΟΑΤ και συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού που μόνο να προσφέρει έχει στο Ελληνικό Ταεκβοντό.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου