Παπαγεωργίου: “Ανοικτοί σε κάθε κουβέντα”

Ο πρόεδρος του Αιόλου μίλησε για όλα στον FM 100

Στην αθλητική εκπομπή του FM100, “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει”, μίλησε ο πρόεδρος του Αιόλου, Τάκης Παπαγεωργίου.
Ο έμπειρος παράγοντας αναφέρθηκε  αναλυτικά για την περσινή προσπάθεια, το μέλλον του Αιόλου αλλά και για τα σενάρια συνεργασίας που έχουν κυκλοφορήσει. Αναλυτικά…
Σχετικά με την άνοδο στην Β’ Εθνική:  “Δεν είχαμε κάποιο άγχος… μας απασχολούσε η κατανομή των ομίλων στη νέα σεζόν. Για εμάς το μπάσκετ με περισσότερους ομίλους, φέρνει υποβάθμιση. Συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα λόγω της κατάστασης. Ειναι σεβαστό και συνεχίζουμε. Μακάρι να μην βγω μάντης κακών αλλά σε όλους τους ομίλους θα μείνουν λιγότερες ομάδες. Ήδη από τον όμιλο μας ξέρω δύο ομάδες που δεν θα κατέβουν.
Για την προσπάθεια της φετινής σεζόν:  “Το φετινό ήταν το πιο δύσκολο “αθλητικό” καλοκαίρι στη ζωή μου. Για εμάς αρχικά θα ήταν επιτυχία εάν η ομάδα ήταν στο πρώτο τζάμπολ. Τα υπόλοιπα ήρθαν με πολύ δουλειά και μεράκι από όλους. Θεωρώ ότι αυτή η επιτυχία είναι εφάμιλλη με την άνοδο στην Α1 διότι ενώ εκείνη την χρονιά είχαμε ένα κορμό και κάναμε 3 προσθήκες, φέτος δεν υπήρχε τίποτα… πήραμε 14 μεταγραφές και ξεκινήσαμε όλα απο την αρχή”
Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας:  “Το μυστικό της επιτυχίας είναι η εμπειρία χρόνων στον χώρο και η τεχνογνωσία των ανθρώπων που ασχολήθηκαν με το φετινό δημιούργημα”
Ποιους θέλει να ευχαριστήσει: Ευχαριστώ όλο το ΔΣ, τους χορηγούς, τον κόσμο των Τρικάλων διότι η πώληση των διαρκείας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πουλήσαμε περισσότερα διαρκείας και από ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Α1. Ευχαριστώ τον Ηλία Παπαδημητρίου για την προσπάθειά του που για όλους μας ήταν πρωτόγνωρη. Τον Ηλία την στηρίξαμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό που ήταν στην ομάδα.”
Ποια τα σχέδια για την νέα χρονιά; Οι προθέσεις μας είναι να κατεβάσουμε την ομάδα με στόχο το ότι καλύτερο. Δεν θα κατεβάσουμε μια ομάδα απλά για την συμμετοχή. Έχουν γίνει ήδη επαφές και σήμερα είχα ραντεβού με τον κ. Φόρο με πρόθεση να παραμείνει και τη νέα σεζόν .
Για τα σενάρια συνεργασίας:  Τώρα για το “αύριο” του συλλόγου, είμαστε ανοικτοί σε κάθε κουβέντα… όπως ήμασταν και πέρυσι. Απλώς στην πρόταση που μας έγινε, δεν υπήρχε λογική. Προσπαθήσαμε να κατεβάσουμε την ομάδα στην Α2 και μας ζητήθηκε ένα μεγάλο νούμερο από τον πρώην ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Για την Β’ Εθνική δεν προλαβαίναμε κάποιες προθεσμίες. Δεν μπορούσαμε όμως να κατεβάσουμε την ομάδα κάτω απο την Γ’ Εθνική.
Τέλος για την ομάδα των Ικάρων είπε:  “Συγχαρητήρια στους Ικάρους, θεωρώ οτι σε ορισμένα ματς ήταν άτυχοι και έμεναν λίγο πίσω. Έστησαν ένα πολύ καλό ρόστερ, έβαλαν και αυτοί χρήματα τελικά πήραν αυτό που ήθελαν.