Ο Αυγενάκης ακύρωσε επισκέψεις μετά τη “χυλόπιτα” του Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟ χαρακτήρισε την κίνηση του υφυπουργού επικοινωνιακό τέχνασμα

Στα προπονητικά κέντρα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, σκόπευε να μεταβεί σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ωστόσο, η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» που θεώρησε την κίνηση του υφυπουργού Αθλητισμού ως επικοινωνιακό τέχνασμα, τον ανάγκασε να αλλάξει γνώμη, ειδικά μάλιστα μετά την τελευταία μπηχτή με την προτροπή “να πάει εκεί που είναι ευπρόσδεκτος”!

 

Έτσι, ο Αυγενάκης δεν θα βρεθεί στα προπονητικά κέντρα των δύο ομάδων, προκειμένου να κάνει αυτοψία, εάν οι προπονήσεις διεξάγονται βάσει του πρωτοκόλλου που έχει οριστεί από την αρμόδια επιτροπή για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

 

ΠΑΟ : Ας πάει εκεί που είναι ευπρόσδεκτος

Στο «τριφύλλι» σχολίαζαν ότι η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύει τον Αυγενάκη, σαφώς και είναι ευπρόσδεκτη στο «Γ. Καλαφάτης», αλλά πέταξαν τρομερό καρφί για τον υφυπουργό, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, στον Παναθηναϊκό ανέφεραν: «Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόδεκτη, αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα, η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί, όπου είναι ευπρόσδεκτος».