Επιστροφή Βαϊόπουλου στα πάτρια εδάφη

Αναδείχτηκε πρώτος μπλοκέρ στην Ουγγαρία

Ο νεαρός Τρικαλινός Βαγγέλης Βαϊόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την πρόωρη διακοπή και του Ουγγρικού πρωταθλήματος βόλει όπου και διέπρεψε. Με την επιστροφή του επισκέφτηκε τον Άκη Βαρνακιώτη και τον ΑΣΣΟ που τον στήριξε στην έναρξη της επαγγελματικής του καριέρας. Αναλυτικά τα όσα σημείωσε στην ανάρτηση του:

Εδώ είμαστε λοιπόν πίσω στην πατρίδα μου αφού πλεόν και οριστικά το ούγγρικο πρωτάθλημα έλαβε τέλος όπως και στις περισσότερες χώρες,μπορεί να μην ήρθανε τα πράγματα όπως τα περίμενα αλλά νιώθω ευλογημένος και αν μην τι άλλο ευχαριστημένος για τις διακρίσεις που είχα φέτος στην πρώτη μου χρονιά στο εξωτερικό , με συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου Ουγγαρίας αλλά και σε προσωπικό επίπεδο σε διάκριση ως ο καλύτερος μπλοκέρ του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου. Σε αυτό το σημείο δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω και αναφερθώ στον άνθρωπο που με στήριξε από το ξεκίνημα πλεόν της επαγγελματικής μου καριέρας στο χώρο του volley
τον @varnakiotis_akis και @assos_food για την παροχή διαφόρων πραγμάτων που χρειαζόμουν έτσι ώστε να αποδίδω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους αγώνες αλλά ακόμη και σε ψυχολογικό επίπεδο. Επίσης να ευχαριστήσω την @ethicsport_gr για τα συμπληρώματα διατροφής που μου παρείχε!!