Εύκολη σύνδεση μαθητών και εκπαιδευτικών απο την Simple

Εταιρεία που εδρεύει στην Φαρκαδόνα

Μία  εφαρμογή αποσκοπεί στο να «συνδέσει» μαθητές και εκπαιδευτικούς γρήγορα, εύκολα και ανέξοδα ή όπως καταδηλώνει και η επωνυμία-φιλοσοφία της εταιρίας… απλά.

Με τεχνογνωσία, εμπειρία και διάθεση για εξερεύνηση η εταιρία «Simple» που εδρεύει στην Φαρκαδόνα με υπεύθυνη την Φιλοθέη Χαλβατζά, προτείνει καινοτόμες λύσεις με γνώμονα την απλότητα. Στην παρούσα φάση με ένα πρόγραμμα έρχεται να στηρίξει το εκπαιδευτικό έργο και συγκεκριμένα τον υπεύθυνο πληροφορικής, τον υπεύθυνο του σχολικού προγράμματος, το μαθητή.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «SmartTimetable» ένα ιδιαίτερα χρήσιμο πρόγραμμα που καλύπτει πολλές ανάγκες του εκπαιδευτικού έργου.

Η εφαρμογή αποσκοπεί στο να «συνδέσει» μαθητές και εκπαιδευτικούς γρήγορα, εύκολα και ανέξοδα ή όπως καταδηλώνει και η επωνυμία-φιλοσοφία της εταιρίας… απλά. Αυτό που κάνει η εφαρμογή είναι να συνδέει απευθείας τις συσκευές των γονέων/μαθητών με το πρόγραμμα μαθημάτων που καταρτίζει το σχολείο.

Η ουσιαστική απλούστευση και διευκόλυνση έγκειται στο γεγονός ότι οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται στο πρόγραμμα του σχολείου είναι άμεσα διαθέσιμη στους γονείς και μαθητές χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια.

Αυτό σημαίνει ότι γονείς και παιδιά μπορούν να μπαίνουν στο SmartTimetable, το οποίο ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και παρουσιάζει το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του σχολείου από οποιαδήποτε συσκευή, να κάνουν μόνο ένα κλικ και να μεταφέρονται στην ηλεκτρονική τάξη του εκπαιδευτικού.

Η έξυπνη αυτή εφαρμογή είναι συμβατή με όλους τους γνωστούς φυλλομετρητές (browsers) και μπορεί να εκτελείται παράλληλα από πολλές συσκευές χωρίς πρόβλημα.

Το SmartTimetable διατίθεται δωρεάν για όποιον σκοπό σας εξυπηρετεί. Για ερωτήσεις, απορίες, ιδέες, προτάσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6976782459 και 6996309377.

Δείτε παρακάτω πόσο εύκολο είναι εδώ!!!

Πηγή: krinilive.gr