Κολλάς: “Δυνατό ματς στα Τρίκαλα”

Οι δηλώσεις του σέντερ φορ του Θεσπρωτού

Αναλυτικά δήλωσε στο The ball:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία του πρωταθλήματος, απέναντι στον πρωτοπόρο που από την αρχή έχει δείξει, μια σταθερότητα και δίκαια βρίσκεται στη θέση αυτή.
Θα γίνει ένα πολύ δυνατό ματς, αφού τα Τρίκαλα προέρχονται από ένα σερί δύο αποτυχημένων αποτελεσμάτων και θέλουν νίκη για να στεφθούν πρωταθλητές όσο γίνεται νωρίτερα. Απεναντίας εμείς παίζουμε έναν από τους πέντε τελικούς για να σώσουμε την κατηγορία, θεωρώ ότι η ομάδα μας με πολύ προσοχή, συγκέντρωση και παίζοντας έξυπνα, θα μπορέσει να κλέψει ακόμα και τους 3 βαθμούς, παρά τις απουσίες που θα έχουμε.
Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά η ομάδα αυτή έχει αποδείξει από την αρχή του πρωταθλήματος ότι είναι ικανή να καταπλήξει τους πάντες.
Εύχομαι να το κάνει ακόμα μια φορά και αύριο να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε. Αν όχι θα πρέπει να μείνουμε όρθιοι στα πόδια μας και να συνεχίσουμε αυτή την πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται εδώ και 7 μήνες. Ώστε με τη βοήθεια του Θεού να είμαστε εμείς αυτοί, που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος όταν θα κάνουμε ταμείο.»